Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

DeWalt Tough System Koelbox

Bent u ook toe aan verfrissing op de werkplaats en weet u niet waar u dit vinden kan? Stop dan met zoeken. Wij hebben de oplossing voor dit probleem. Met de DeWalt Tough System Koelbox hebt u de verfrissing direct bij de hand. Enorm handig om uw drinken koel te houden. In deze blog leggen wij uit waarom dit handig is voor u, wat de specificaties zijn en wat er nog meer in het assortiment van DeWalt Tough Sytem zit.

DeWalt

In 1923 vond Raymond E. DeWalt de radiaalzaagmachine uit. Het snel groeiende bedrijf werd overgenomen door American Machine & Foundry Co, welke op haar beurt weer werd overgenomen door Black & Decker in 1960. In 2010 vond de grootste fusie aller tijden plaats in de gereedschappen. De fusie van Black en Decker met Stanley Works zorgde op het gebied van ontwikkeling en uitrol van nieuwe gereedschappen de nodige voordelen op. Inmiddels hebben zij in hun meer dan 90 jarige bestaan de nodige kernwaardes opgebouwd, zoals duurzaamheid, kracht, precisie en betrouwbaarheid. Dit zijn waardes die prima aansluiten bij onze filosofie.

DeWalt Tough System Koelbox

Met de DeWalt Tough System Koelbox is uw Tough System compleet. U kunt nu naast uw gereedschap ook zonder enige moeite uw koude dranken en lunch meenemen. Ook is het mogelijk om een lekker stukje vlees voor op de barbecue mee te nemen na een dag op de bouw. De koelbox heeft in ieder geval genoeg ruimte voor diverse blikjes, flesjes of stukken vlees. De box heeft namelijk een inhoud van 25,5 liter.

De behuizing van de box is net als alle andere Tough System koffer zeer degelijk en voorzien van metalen sluitingen. De deksel die op de box zit sluit water en stofdicht af waardoor er geen viezigheid in de box kan komen. Wanneer u ijs gebruikt om uw drank te koelen zal het dus niet gaan lekken als de koelbox een keer schuin staat tijdens het laden. Verder zijn de bekende handgrepen van Tough System gebruikt en kunnen andere koffers gekoppeld worden aan de boven en onderzijde. Al met al is het een koffer zoals u deze gewend bent van de DeWalt Tough System collectie, alleen is er dit keer voor de opvallende gele kleur gekozen. Overigens geen onbelangrijk detail; de deksel is voorzien van een flesopener, dus ook tijdens de vrijdagmiddag borrel kan de koelbox gebruikt worden.

Tough System

Met het DeWalt Tough System haalt u een robuuste koffer in huis. Met stevige handvatten, metalen sluitingen en een waterkering in de deksel haalt u echte kwaliteit in huis. De koffers zijn daarnaast gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens stapelbaar. Ideale koffers om al uw gereedschap mee te nemen. Helemaal makkelijk is de steekwagen waarop u drie koffers kunt plaatsen.

De koffers zijn er in verschillende groottes en hebben daarbij dezelfde specificaties als de koelbox. Daarnaast is er ook een 12-vaks organizer leverbaar of een koffer met een tweetal lades. Hierin kunt u verschillende bakjes met pluggen, schroeven, bouten of moeren kwijt. Kortom, met een DeWalt Tough System kunt u alle kanten op.

Bekijk daarom snel eens ons assortiment DeWalt Tough System en bekijk of dit ook voor u geschikt is.