DeWALT XR Flexvolt

In 2016 lanceerde DeWALT zijn nieuwe XR Flexvolt machines, een machinelijn welke het gemak van snoerloos combineert met de kracht van gesnoerd. Hoe kan dat? Door de accu zo te ontwerpen dat deze zowel 18 Volt als een verbluffende 54 Volt kan leveren. Met de kracht van een 54 Volt accu kunt u als professional gebruik maken van machine met ongeëvenaarde prestaties.

Het revolutionaire systeem brengt een assortiment aan machines, waardoor de bouwplaats van de toekomst dichterbij is dan ooit. Waarom nog werken met een aggregaat, ellenlange verlengkabels of haspels, terwijl alles op een accu beschikbaar is? Zelfs zware machines als een tafelzaag, afkort-en verstekzaag en combihamer werken op het XR Flexvolt accupack. Zo kunt u sneller, efficiënter en veiliger te werk gaan. De XR Flexvolt accu's passen niet alleen op de 54 Volt machines, maar zijn ook compatibel met het vertrouwde 18 Volt systeem. Zo zijn de accu's multifunctioneel inzetbaar.

De accu's hebben voldoende capaciteit voor om een machine een volledige werkdag te gebruiken. Een aantal verbluffende prestaties op één acculading:

Tijdelijk 3e accu gratis bij aanschaf van een XR Flexvolt machine

Om de XR Flexvolt machines maximaal te benutten worden ze standaard geleverd met 2 accu's. Tijdelijk ontvangt u een 3e accu (t.w.v. € 169,-) bij aanschaf van een XF Flexvolt machine!* Bekijk snel ons assortiment XR Flexvolt machines van DeWALT en sla uw slag. De actieperiode loopt tot 30 juni 2017.

*Deelnamevoorwaarden: Alleen geldig bij aankoop van een DEWALT XR FLEXVOLT machine tijdens de aangegeven looptijd (22 mei 2017 tot 30 juni 2017) en bij tijdige inzending (voor 8 juli 2017). Alleen geldig bij aankoop van machines incl. 2 accu’s (eindigend op T2-QW of X2-QW). Accu starterpacks en tuinmachines zijn uitgesloten van deelname. U ontvangt binnen 4 weken een DCB546-XJ accu van 6,0Ah op het opgegeven adres. Deelname is alleen mogelijk met een Nederlands adres. Dit formulier dient volledig en foutloos te zijn ingevuld; een kopie van het aankoopbewijs meesturen is verplicht. Aangetekende inzendingen worden niet geaccepteerd. DEWALT (een merk van Stanley Black & Decker Netherlands BV) heeft het recht om zonder verdere correspondentie deze actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen, of om de actie te herstructureren of geheel of gedeeltelijk in te trekken. Deze actie wordt aangeboden zolang de actievoorraad strekt. Er kan bij controle om een originele factuur gevraagd worden. Bij twijfel van fraude kan een deelname worden geweigerd.