Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Tips voor vaderdag

Het is weer bijna zover; vaderdag! Dus wordt het tijd om snel uw perfecte vaderdag cadeau te halen. Ook bij Gereedschapskist.nl denken we hieraan en hebben we een aantal speciale acties voor u neergezet. Met deze acties hebt u altijd een mooi cadeau voor vaderdag. Uit onderzoek blijkt ook dat 43 procent van de vaders graag gereedschap wil hebben voor vaderdag, maar dat slechts dertien procent dit ook echt krijgt. In deze blog zetten we een aantal tips voor vaderdag, én onze speciale acties, op een rijtje zodat u met een geweldig cadeau thuis komt. 

Tips voor vaderdag

Zoals gezegd hebben we een aantal mooie acties opgezet. Met deze acties hebt u niet alleen een mooi cadeau, maar ook nog eens een erg handig cadeau. Zo is er verschillend gereedschap in de aanbieding waardoor uw vader direct weer aan de slag kan met klussen.

1. Gereedschapssets

Wat uiteraard niet mag ontbreken is een complete gereedschapsset. Het gereedschap dat in deze sets zit, is van 4Tecx. Dit gereedschap is van een goede kwaliteit en ook nog eens goed betaalbaar. Zo hebt u voor een mooi prijsje al snel een goede set te pakken. De gereedschapssets zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, van een klein basis assortiment, 25 delig, tot een uitgebreid klus assortiment dat uit 74 onderdelen bestaat. Daartussen liggen nog de 37 delige en 53 delige set en ook een setje voor elektriciteit. Alles bij elkaar is dit een mooie set om uw vader cadeau te doen waarmee hij direct aan de slag kan.

2. Rotec boren

Een veelgebruikt product tijdens het klussen is een boortje. Daarom hebben we ook deze voor u geselecteerd. De selectie bestaat uit verschillende soorten boren, van speedboren tot spiraalboren. Zo kunt u uw vader een mooie cassette cadeau doen tegen een nog mooiere prijs. Bekijk hiervoor snel onze actiepagina om alle boren te bekijken.

3. Gevulde gereedschapstas

Ook altijd handig is de gevulde gereedschapstas. Zo kan uw vader zijn gereedschap gemakkelijk overal mee naar toe nemen en heeft hij direct alles voor handen. De Toolland 161 delige gereedschapstas is een stevige tas gevuld met het nodige gereedschap. Zo zitten er tangen, een meetlint en een handzaag in, maar ook een selectie bevestigingsmateriaal.

4. Accu schroefmachine

Ten slotte is het natuurlijk ook altijd handig om een accu schroefmachine in huis te hebben zodat bijvoorbeeld de boortjes ook daadwerkelijk gebruikt kunnen worden. Hiervoor hebben we een tweetal schroefmachines in de aanbieding. Allereerst een schroefmachine voor de kleine klusjes in huis. Deze 3.6 Volt machine is echt bedoeld voor de kleinste klusjes en wordt geleverd met een complete bitset. Daarnaast hebben we een 14.4 Volt machine zodat ook de grotere klussen gedaan kunnen worden. Bij aankoop van deze machine krijgt u een 15 delige bitset cadeau.

Met één van deze tips voor vaderdag maakt u uw vader zeker blij. Bekijk daarom snel onze actiepagina, zodat ook u met een leuk en mooi cadeau thuis komt.