Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Stanley

Een gigant op het gebied van gereedschappen (en meer). Opgericht in het jaar 1843. Inmiddels bekend onder de naam Stanley Black & Decker inc. Deze naam is terug te leiden naar drie personen: Frederick Stanley, Duncan Black en Alonzo Decker. Drie gepassioneerde heren, die hun namen verbonden aan sterke bedrijven.

Als we kijken naar het merk Stanley, dan zien we, dat het allemaal begonnen is in een kleine winkel in New Britain Conneticut, waar bevestigingsmaterialen, scharnieren en gereedschappen gemaakt werden van smeedijzer. Alles van een superieure kwaliteit, gekoppeld aan innovatie. In 2010 hebben Stanley en Black en Decker de twee bedrijven samengevoegd en zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een beursgenoteerde Fortune 500 speler.Een echt Amerikaans merk met een gigantisch aanbod. Het assortiment van deze firma reikt vele malen verder dan alleen de gereedschappen, die wij vandaag de dag kennen.

Maar de kernwaardes staan nog altijd recht overeind: kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Mooie producten met goede garantievoorwaarden.

Artikelen 1 tot 24 van 303 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 303 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5