Graveren

Leuk als kado! En het voorkomt discussies op de bouwplaats.

Wij maken gereedschap persoonlijk! Met onze lasergravering voorzien wij uw gereedschap met een pakkende tekst en /of naam.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Gereedschap graveren
  € 9,95 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Gepersonaliseerde Handzaag
  € 26,50 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Gepersonaliseerde Stanley Waterpas 40 cm
  € 24,50 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Gepersonaliseerde Stanley Vouwbaar Uitschuifmes
  € 14,79 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten

Gereedschap als persoonlijk kado

Op zoek naar leuke cadeau's voor klussende mannen en vrouwen? Met gereedschap op naam of met een mooie tekst geeft u echt iets persoonlijks.
Met een mooie tekst of naam maakt u het persoonlijk. Of het nu een handzaag, hamer of beitel is, u kan het zou gek niet bedenken of wij kunnen het voor u laseren. Met behulp van onze laser maken wij de mooiste graveringen.
Op deze pagina vindt u een aantal voorbeeldproducten inclusief gravering.

Liever een andere combinatie?

Selecteer dan het gewenste gereedschap in onze webshop en voeg vervolgens het product 'Gereedschap graveren' toe bij uw aankoop.

Of gebruik eventueel de gerelateerde combinaties onderaan de betreffende productpagina.

Raak uw gereedschap nooit meer (zomaar) kwijt. Merk of label uw gereedschap!

Naast het feit dat het een mooi persoonlijk kado is. Voorkomt u ook disscussie over van wie welk gereedschap is.

Voorkom onduidelijkheid en discussies op de bouwplaats. Na een lange en intensieve werkdag op de bouw zit u niet te wachten op nog een discussie over, van wie welk gereedschap is. Met ons kunt u dit voorkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gereedschap te personificeren.

Wij maken uw gereedschap persoonlijk

Met behulp van onze laser maken wij uw gereedschap persoonlijk. Wij graveren op bijna iedere materiaalsoort uw naam, bedrijfsnaam, logo of wat u maar wenst. De doeltreffendheid van de bekende merkstift, maar dan duurzamer en professioneler. U raakt uw gereedschap nooit meer zomaar kwijt. En u heeft geen discussies meer over het eigendom wanneer u uw gereedschap uitleent of verhuurt.

Beveilig uw gereedschap voor diefstal

Met graveren kunt u uw gereedschap ook eenvoudig beveiligen tegen diefstal. Kwalitatief gereedschap gewild en daarom kunt u beter voorkomen dan genezen. Door uw gegevens of een QR-code te graveren op het gereedschap verhoogt u de drempel voor diefstal. Het is namelijk goed zichtbaar van wie het gereedschap is.

Kom nog professioneler over op uw klanten

Het is ook mogelijk om barcodes en QR-codes te graveren op uw gereedschap. Aan deze codes kan u vervolgens meer informatie koppelen. Zodat de eerlijke vinder weet aan wie hij gevonden voorwerp kan retourneren. Of uw klant meer informatie kan vinden over uw bedrijf, wanneer het bijvoorbeeld een relatiegeschenk betreft. 

Gereedschap-Graveren-QR-code-Gereedschapskist

Met QR-codes voegt u dus makkelijker meer informatie toe. Zo kan er ook gedacht worden aan gedetailleerde productinformatie, een link naar een productvideo met gebruiksaanwijzing of veiligheidswaarschuwingen. Hiermee waarborgt u de veiligheid van de gebruiker en zorgt u ervoor dat er tijd wordt bespaard door in één oogopslag een interactieve gebruiksaanwijzing aan te reiken.

Graveer uw gereedschap eenvoudig bij Gereedschapskist.nl

Bel of mail ons op 0413 - 724 999 of info@gereedschapskist.nl 
Dan kijken we samen naar de beste gravering voor uw situatie.

Lees meer