Gereedschapskist.nl blog

Raak uw gereedschap nooit meer (zomaar) kwijt. Merk of label uw gereedschap!

Raak uw gereedschap nooit meer (zomaar) kwijt. Merk of label uw gereedschap!
Voorkom onduidelijkheid en discussies op de bouwplaats. Na een lange en intensieve werkdag op de bouw zit u niet te wachten op nog een discussie over, van wie welk gereedschap is. Met ons kunt u dit voorkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gereedschap te personificeren.

Welke schroeven gebruiken of kopen?

Welke schroeven gebruiken of kopen?
De checklist om te bepalen welke schroeven het beste te gebruiken bij welk materiaal. Lees hier welke schroeven u het beste kan kopen voor welke klus. Van schutting tot plafond. Voor in MDF, Steigerhout, Douglas hout, Gipsplaten, Staal en meer...

Veiligheidsmaatregelen om 2021 knallend in te gaan!

Niets is leuker dan het nieuwe jaar 2019 knallend in te gaan. Echter kan het ook een erg vervelend begin opleveren. Ongelukken zitten immers in een klein hoekje. In deze blog geven wij u daarom meer informatie over een aantal veiligheidsmaatregelen binnen ons assortiment. Zo kunnen vervelende ongelukken voorkomen worden. 

Cadeautips voor de kerst

Binnen deze blog vindt u geschikte kerst cadeaus. Fijn voor als u nog opzoek bent naar een cadeau om te geven of juist om te krijgen.

Haakse slijper en zijn werking

Haakse slijpers: hoe werken ze, waarvoor zijn ze te gebruiken, en hoe zorg je dat je er veilig mee werkt. In dit artikel lees je er alles over!

Nieuw: Redbrick Ladies Line

Nieuw: Redbrick Ladies Line
Nieuw in het assortiment van Gereedschapskist.nl: de Redbrick Ladies Line! Sinds kort zijn er ook veiligheidsschoenen die speciaal voor vrouwen gemaakt zijn. Zo kunt u niet alleen met de leukste kleuren rondlopen, maar zijn deze schoenen ook nog eens lichter dan de klassieke werkschoenen. In deze blog laten wij u kennis maken met de nieuwe Redbrick Ladies Line.

DeWalt Tough System Koelbox

DeWalt Tough System Koelbox
Bent u ook toe aan verfrissing op de werkplaats en weet u niet waar u dit vinden kan? Stop dan met zoeken. Wij hebben de oplossing voor dit probleem. Met de DeWalt Tough System Koelbox hebt u de verfrissing direct bij de hand. Enorm handig om uw drinken koel te houden. In deze blog leggen wij uit waarom dit handig is voor u, wat de specificaties zijn en wat er nog meer in het assortiment van DeWalt Tough Sytem zit.

Toolland gereedschapstas: allesomvattend!

Toolland gereedschapstas: allesomvattend!
Wilt u direct beginnen met een klus maar beschikt u nog niet over het basisgereedschap? De gereedschapstas van Toolland is alles omvattend. Op deze manier heeft u niet alleen een fijne tas, maar beschikt u ook direct over het basisgereedschap.

Redbrick Motion werkschoenen

Redbrick Motion werkschoenen
Nieuw in het assortiment zijn de hippe sneakers van Redbrick. De Motion lijn, zoals deze nieuwe lijn van Redbrick heet, bevat een aantal flitsende nieuwe ontwerpen waarmee u altijd opvalt op de werkplaats. In deze blog introduceren wij deze nieuwe lijn en leggen wij de verschillende eigenschappen van de schoenen aan u voor. De nieuwe werkschoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar.

4Tecx sysbox assortimentskoffer

4Tecx sysbox assortimentskoffer
Bent u ook altijd op zoek naar een plek waar u al uw bevestigingsmaterialen in kunt plaatsen? Een simpele koffer waar u al uw schroeven in kunt plaatsen zonder deze te verliezen? Daar is een gemakkelijke oplossing voor. De 4Tecx sysbox assortimentskoffer is een geschikte koffer voor al uw bevestigingsmateriaal. In deze blog laten wij u kennis maken én leggen wij u uit waarom deze koffer zo geschikt is.
56 producten
Pagina