Gereedschapskist.nl blog

Wat is de beste kunststof gereedschapskist?

Wat is de beste kunststof gereedschapskist?
De meest gebruikte gereedschapskist is de kunststof variant. Deze koffer zult u in het dagelijks leven het meest voorbij zien komen. Het materiaal is licht van gewicht, maar toch stevig genoeg om gereedschap in te vervoeren. In deze blog lichten wij de, volgens ons, beste kunststof gereedschapskisten uit. Zo kunnen we u wellicht een handje helpen in het maken van de juiste keuze.

Welke veiligheidsschoen moet ik kopen?

Welke veiligheidsschoen moet ik kopen?
Ze zijn er in verschillende soorten en maten; de veiligheidsschoen. Je voeten zijn één van de meest kwetsbare onderdelen van je lichaam. Deze moeten dus extra beschermd worden bij het uitvoeren van werk met een hogere risicofactor.

Welke hamer moet ik wanneer gebruiken?

Welke hamer moet ik wanneer gebruiken?
U bent op zoek naar een goede hamer voor uw doe-het-zelf klus. Maar hebt geen idee welke u het beste kunt gebruiken of te kopen. In de veelheid van de verschillende hamers die er zijn voor verschillende klussen, blijft het een zoektocht. Wij helpen u bij deze zoektocht. Een hamer is handgereedschap wat absoluut onmisbaar binnen een werkomgeving. Hamers zijn er in verschillende materialen en afmetingen.Bij de aanschaf is het belangrijk om te weten dat hamers met een houten steel en andere slag geven dan een hamer met een stalen steel. Bij hamers met een stalen steel is het uiteinde van de steel voorzien van een rubber handvat, dit handvat absorbeert de slag van de hamer. Welke hamer voor kleine spijkers of spijkertjes Voor kleine spijker of spijkertjes gebruikt u een bij voorkeur een kleine bankhamer met een vlakke kop. Welke hamer voor plaatwerk Voor plaatwerk gebruikt u een bankhamer...

Welke boor heb ik nodig?

Welke boor heb ik nodig?
Boren, ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Ze zijn los te koop, maar ze zijn ook te koop in een koffer waar soms wel 200 boren in zitten. Maar hoe weet u nu welke boor u waarvoor dient te gebruiken?U kunt in een heel dingen boren zoals bijvoorbeeld; hout, steen of metaal.Wilt u gelijk zien welke boren wij verkopen? Klik dan hier.Graag meer lezen over boren? Lees hieronder dan verder. Welke boor heb ik nodig voor steen: Het is belangrijk altijd een eerst te kijken naar welk soort steen u in gaat boren. Voor harde steensoorten heeft u bijna altijd een betonboor nodig en voor wat zachter steen kunt u een steenboor gebruiken. - De steenboor: gebruikt bij de meeste steensoorten. Is te herkennen aan de punt waar een soort van 'vleugels' aan zitten. Boort u in steen of een groot gat in uw muur? Dan...

Welke kit gebruiken of kopen?

Welke kit gebruiken of kopen?
Zijn de kit naden in uw badkamer toe aan vervanging? Wilt u uw plinten tegen de muur gaan plakken? Of u wilt iets vastkitten aan uw wand? Welke kit heeft u daarvoor nodig. In dit artikel leggen we u graag uit welke kit u waarvoor kunt gebruiken.

Raak uw gereedschap nooit meer (zomaar) kwijt. Merk of label uw gereedschap!

Raak uw gereedschap nooit meer (zomaar) kwijt. Merk of label uw gereedschap!
Voorkom onduidelijkheid en discussies op de bouwplaats. Na een lange en intensieve werkdag op de bouw zit u niet te wachten op nog een discussie over, van wie welk gereedschap is. Met ons kunt u dit voorkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gereedschap te personificeren.

Welke schroeven gebruiken of kopen?

Welke schroeven gebruiken of kopen?
De checklist om te bepalen welke schroeven het beste te gebruiken bij welk materiaal. Lees hier welke schroeven u het beste kan kopen voor welke klus. Van schutting tot plafond. Voor in MDF, Steigerhout, Douglas hout, Gipsplaten, Staal en meer...

Veiligheidsmaatregelen om 2021 knallend in te gaan!

Niets is leuker dan het nieuwe jaar 2019 knallend in te gaan. Echter kan het ook een erg vervelend begin opleveren. Ongelukken zitten immers in een klein hoekje. In deze blog geven wij u daarom meer informatie over een aantal veiligheidsmaatregelen binnen ons assortiment. Zo kunnen vervelende ongelukken voorkomen worden. 

Cadeautips voor de kerst

Binnen deze blog vindt u geschikte kerst cadeaus. Fijn voor als u nog opzoek bent naar een cadeau om te geven of juist om te krijgen.

Haakse slijper en zijn werking

Haakse slijpers: hoe werken ze, waarvoor zijn ze te gebruiken, en hoe zorg je dat je er veilig mee werkt. In dit artikel lees je er alles over!
61 producten
Pagina