Fysieke winkel met showroom (uitsluitend geopend op afspraak)

Winkel met showroom

Wij hebben een winkel met showroom welke geopend is op afspraak. Hier kunt u bestellingen op komen halen maar hier bent u ook altijd welkom voor advies of het bekijken van onze producten. Gelegen in Heeswijk-Dinther vindt u onze technische groothandel met onze specialisten. Deze voorzien u graag van een persoonlijk advies en hier kunt u de meeste producten ook live komen bekijken, voelen en proeven.

Wij staan u graag te woord, vijf dagen in de week en uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de door u bestelde goederen af te halen in onze winkel. Onze winkel kent ruime openingstijden (vermeld onder het kopje ‘contact’). Wanneer u wilt komen kijken, vinden wij het raadzaam om alvorens ons een bezoek te brengen telefonisch te informeren of het product ook daadwerkelijk aanwezig is. De voorraad online kan namelijk afwijken van die in de fysieke winkel.

showroom gereedschapskist.nl

Bestelling afhalen

Als u een bestelling die u via de website geplaatst heeft bij ons af wilt halen laat dit dan ook telefonisch aan ons weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet gemaakt wordt en brengen u op de hoogte wanneer u de bestelling af kunt halen.

Betalingen

U heeft bij ons in de winkel zowel fysiek als online de mogelijkheid om op verschillende manieren af te rekenen. In de winkel heeft u de mogelijkheid voor contante betaling of pinnen. Online kunt u gebruik maken van iDEAL, overboeking, Mastercard, Visa en PayPal.

Vragen?

 Wij zijn te bereiken via telefoon (0413-724999), whatsapp (0612036186), mail en chat.