4Tecx

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten
 1. 4Tecx Gereedschapskoffer Basis gevuld 35 DLG
  € 359,83 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 2. 4Tecx Gereedschapskoffer VDE gevuld 35 DLG
  € 471,84 Incl. BTW
  Levertijd: 2-4 werkdagen
 3. 4Tecx Gereedschapskoffer leeg
  € 154,66 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 4. 4Tecx Ladesysteem voor assortimentskoffers staal
  € 112,55 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 5. 4Tecx Sysbox assortimentskoffer metaal 23 vaks
  € 54,51 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 6. 4Tecx Sysbox assortimentskoffer metaal 13 vaks
  € 32,44 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 7. 4Tecx Mobi-box / pluggenbox
  € 13,44 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 8. 4Tecx Gereedschapswagen Gevuld 144 DLG
  € 995,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 weken
 9. 4Tecx Gereedschapswagen 6 laden
  € 473,69 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten

4tecx Gereedschap: Een Betrouwbare Keuze Voor Klussen En Bouwprojecten

Het vinden van het juiste merk voor klus- en bouwprojecten kan soms een uitdaging zijn. Er zijn veel merken op de markt die concurreren om uw aandacht en investering. Een van deze merken is  4tecx, een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige producten en gereedschappen. In dit artikel bespreken we de geschiedenis en reputatie van het merk  4tecx, de producten en gereedschappen die ze aanbieden, de voordelen van het kiezen van dit merk, en enkele veelgestelde vragen over hun producten.

Het private label merk 4texc

4tecx is een toonaangevend merk op het gebied van bouwproducten en gereedschappen. Het merk biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om aan de behoeften van bouwers, klusjesmannen, doe-het-zelvers en andere professionele gebruikers te voldoen. Alle 4tecx producten voldoen aan de eisen die professionals heden ten dage stellen.

De geschiedenis en reputatie van 4tecx

Het merk 4tecx werd gelanceerd in 2007 door Zevij-Necomij, toen nog Zevij B.V. Onderstussen snel uitgegroeid tot een belangrijke speler in de bouwindustrie. Het merk 4tecx werd gelanceerd om hoogwaardige bouwproducten en gereedschappen te bieden die betaalbaar waren voor zowel professionals als doe-het-zelvers.  4tecx staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige bouwproducten en gereedschappen. De producten van 4TECX worden getest op duurzaamheid,

De kracht van 4tecx producten en gereedschappen 

Het assortiment van 4tecx bestaat uit de beste producten op basis van kwaliteit, gebruikscomfort en prijs. Met deze gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit kom je als professional voor de dag, maar betaal je scherpe prijzen. Een breed assortiment private label producten met de beste prijs-kwaliteit verhouding.  4tecx biedt een breed scala aan producten en gereedschappen die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de categorieën producten en gereedschappen die  4tecx aanbiedt:

Handgereedschap

4tecx biedt een breed scala aan handgereedschap, waaronder hamers, schroevendraaiers, tangen, zagen, sleutels en nog veel meer. Al het handgereedschap van  4tecx is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan.

Elektrisch gereedschap

Naast handgereedschap biedt 4tecx ook een uitgebreid assortiment elektrisch gereedschap, waaronder boormachines, schuurmachines, zaagmachines en nog veel meer. Het elektrisch gereedschap van  4tecx is ontworpen om krachtig en duurzaam te zijn, waardoor het ideaal is voor gebruik op bouwplaatsen en in werkplaatsen.

Bouwbeslag

 4tecx biedt ook een breed scala aan bouwbeslag, waaronder scharnieren, sloten, deurkrukken en nog veel meer. Het bouwbeslag van  4tecx is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie.

Bevestigingsmateriaal

 4tecx biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsmateriaal, waaronder schroeven, bouten, moeren en nog veel meer. Het bevestigingsmateriaal van 4TECX is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om veilig en betrouwbaar te zijn.

Veiligheidsartikelen

Tot slot biedt  4tecx ook een breed scala aan veiligheidsartikelen, waaronder helmen, gehoorbeschermers, veiligheidsbrillen en nog veel meer. De veiligheidsartikelen van 4TECX zijn ontworpen om de gebruiker te beschermen tijdens het werken op bouwplaatsen en in werkplaatsen.

De Focus van 4tecx

Het assortiment van 4tecx is compleet en biedt alles wat je nodig hebt. Regelmatig wordt het assortiment uitgebreidt met nieuwe artikelen.

De focus van 4tecx ligt met name op de volgende typen gereedschappen:

Voordelen van het kiezen van  4tecx 

Het kiezen van  4tecx biedt verschillende voordelen, waaronder:

Kwaliteit

 4tecx staat bekend om zijn hoogwaardige producten en gereedschappen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Het merk gebruikt alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat hun producten betrouwbaar en duurzaam zijn.

Duurzaamheid

De producten van 4tecx zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op bouwplaatsen en in werkplaatsen. Het merk streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al zijn producten.

Betaalbaarheid

 4tecx biedt hoogwaardige producten en gereedschappen tegen betaalbare prijzen. Hierdoor zijn de producten van  4tecx toegankelijk voor een breed scala aan klanten.

Breed scala aan producten en gereedschappen

 4tecx biedt een breed scala aan producten en gereedschappen, waardoor klanten alles wat ze nodig hebben op één plek kunnen vinden. Dit bespaart tijd en moeite bij het zoeken naar verschillende producten en gereedschappen op verschillende plaatsen.

Conclusie

 4tecx is een bekend merk dat hoogwaardige producten en gereedschappen biedt tegen betaalbare prijzen. Het merk is bekend om zijn duurzaamheid, kwaliteit en brede scala aan producten en gereedschappen. Door te kiezen voor  4tecx , kunnen klanten er zeker van zijn dat ze producten en gereedschappen van hoge kwaliteit krijgen die lang meegaan en betrouwbaar zijn.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik 4tecx -producten kopen?

4tecx is exclusief verkrijgbaar bij slechts een aantal technische groothandels in de Benelux, waaronder Gereedschapskist.nl. 4tecx producten koop je dan ook eenvoudig en snel op Gereedschapskist.nl. Kunt u een product niet vinden op onze site? Of bent u benieuwd naar de prijs, beschikbaarheid en / of leveringstijden?  Bel of mail met onze klantenservice op 0413 - 724 999 of info@gereedschapskist.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden. Met gereedschapskist.nl is een 4tecx winkel altijd in de buurt.

Biedt  4tecx garantie op zijn producten?

Ja,  4tecx biedt garantie op zijn producten. De garantieperiode varieert afhankelijk van het type product en kan worden gevonden op de website van 4TECX.

Zijn de producten van  4tecx geschikt voor professioneel gebruik?

Ja, de producten van  4tecx zijn ontworpen voor professioneel gebruik en zijn ideaal voor gebruik op bouwplaatsen en in werkplaatsen.