Burg-Wächter

Producten van Burg-Wächter koopt u bij Gereedschapskist.nl.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Veiligheidskluis Dual-Safe DS 415 E FP
  € 719,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 2. Meubelkluis City-Line C 310 K
  € 386,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 3. Meubelkluis City-Line C 340 K
  € 556,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 4. Meubelkluis Point-Safe P 1 S
  € 111,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten

Burg-Wächter Kluis of veiligheidskast

De kluizen van Burg-Wächter bevatten meerdere modellen / types. Iedere kluis van Burg-Wächter is ontworpen voor specifieke doeleinden. Sinds vele tientallen jaren associëren klanten uit de hele wereld het merk BURG-WÄCHTER met kwaliteitsproducten "Made in Germany". De wortels gaan terug tot de 19e eeuw, toen de firma F.W. Lüling in Volmarstein werd opgericht. Het bedrijf was gespecialiseerd in de vervaardiging van hangsloten, die werden verkocht onder het handelsmerk BURG. De naam verwijst naar het symbool van de stad, het kasteel van Volmarstein. Tot op de dag van vandaag is de ruïne ervan van ver in het dal van de rivier de Ruhr te zien. In 1950, aan het begin van het economische wonder, hebben de nazaten van de heer Lüling het nieuwe merk BURG-WÄCHTER gelanceerd.

De kracht van Burg-Wächter kluizen

Kluizen van BURG-WÄCHTER zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd. Om de ultieme kluis te creëren worden uitsluitend hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën gebruikt. 

Het Burg-Wächter assortiment

Laat u verleiden door het mooie assortiment van Burg-Wächter kluizen en veiligheidskasten. Waar duurzaam en betrouwbaar hand en hand samengaan. 

Het assortiment bevat de volgende kluizen: 

 • Veiligheidskluizen
 • Meubelkluizen

Het uitgebreide informatie vindt u op de site van Burg-Wächter En als voorkeursleverancier van Heastcope kunnen wij alle artikelen leveren.

Burg-Wächter kluizenwinkel in de buurt

Het kopen van Burg-Wächter kluizen kan eenvoudig en snel op Gereedschapskist.nl. Kunt u een product niet vinden op onze site? Of bent u benieuwd naar de prijs, beschikbaarheid en / of leveringstijden? 

Bel of mail met onze klantenservice op 0413-724999 of info@gereedschapskist.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ons team staat voor u klaar!