Uitvulplaatjes

Ruim assortiment uitvulplaatjes van Milli-Max en GB. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
14 producten
 1. Milli-Max Uitvulplaatjes 1 mm 360 stuks wit in doos
  € 24,62 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 2. Millimax Uitvulplaatjes 2 mm 200 stuks geel
  € 15,45 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 3. Millimax Uitvulplaatjes 3 mm 132 stuks zwart
  € 11,42 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 4. Millimax Uitvulplaatjes 4 mm 100 stuks blauw
  € 9,98 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 5. Millimax Uitvulplaatjes 5 mm 80 stuks rood
  € 8,98 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 6. Millimax Uitvulplaatjes 7 mm 60 stuks grijs
  € 9,50 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 7. Millimax Uitvulplaatjes 10 mm 40 stuks groen
  € 8,78 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 8. Milli-Max navulverpakking in doos

  Vanaf € 8,78

  Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 9. Milli-Max Dispenser voor Uitvulplaatjes
  € 67,25 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 10. GB Assortimentskoffer Uitvulplaatjes
  € 46,56 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 11. Millimax Uitvulplaatjes in doos

  Vanaf € 13,50

  Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
  • De beste merken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd de juiste producten voor uw klus
 12. GB Systainer T-Loc II met uitvulplaatjes
  € 134,95 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 13. Millimax Uitvulplaatjes
  € 26,43 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
  Bestel snel, nog 1 op voorraad!
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
14 producten

Uitvulplaatjes: Onmisbare Hulpmiddelen voor de Bouw

Bent u klaar om uw bouwproject naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met uitvulplaatjes, de onmisbare hulpmiddelen voor elke klusser, van doe-het-zelver tot ervaren professional. Deze kleine, veelzijdige wonders helpen je om nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te bereiken in al uw bouwwerken.

Of u nu kozijnen plaatst, regelwerk uitvult, muren metselt of vloeren legt, uitvulplaatjes zorgen ervoor dat alles waterpas staat en perfect uitgelijnd is. Verban scheve kozijnen, onregelmatige muren en ongelijke vloeren met deze handige helpers.

Waarom kiezen voor uitvulplaatjes?

 • Nauwkeurigheid: Zorg voor precisie in elk detail met uitvulplaatjes. Vul kleine hoogteverschillen moeiteloos op en garandeer een perfect niveau in al je bouwwerken.

 • Tijdbesparing: Bespaar kostbare tijd met de snelle en eenvoudige toepassing van uitvulplaatjes. Verkort je bouwproces en geniet sneller van het resultaat.

 • Kostenbesparing: Voorkom dure reparaties en misselementen door te investeren in nauwkeurige constructies met behulp van uitvulplaatjes. Een kleine investering met een groot rendement.

Soorten uitvulplaatjes:

 • Kunststof uitvulplaatjes: Lichtgewicht, duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Verkrijgbaar in diverse maten en diktes.

 • Houten uitvulplaatjes: Een voordelige optie voor binnentoepassingen. Verkrijgbaar in diverse maten en diktes.

Het gebruik van uitvulplaatjes

Uitvulplaatjes worden op verschillende manieren gebruikt. Hieronder een overzicht van enkele manieren waarop uitvulplaatjes worden gebruikt.

 • Bij het stellen van kozijnen: Uitvulplaatjes worden vaak gebruikt bij het stellen van kozijnen. Nadat het kozijn is geplaatst, worden uitvulplaatjes onder het kozijn gelegd om ervoor te zorgen dat het kozijn waterpas staat.
 • Bij het uitvullen van regelwerk: Uitvulplaatjes worden ook veel gebruikt bij het uitvullen van regelwerk om het waterpas te maken.
 • Bij het opmetselen van een muur: Uitvulplaatjes kunnen ook worden gebruikt bij het opmetselen van een muur. Ze worden gebruikt om de hoogte van de stenen te bepalen en ervoor te zorgen dat de muur waterpas staat. Uitvulplaatjes worden onder de stenen geplaatst om kleine hoogteverschillen op te vullen.
 • Bij het leggen van vloeren: Uitvulplaatjes worden ook gebruikt bij het leggen van vloeren. Ze worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de vloer waterpas ligt en voorkomen dat de vloer gaat verzakken. Uitvulplaatjes kunnen ook worden gebruikt om oneffenheden in de ondervloer op te vullen.

Bekende merken kunststof uitvulplaatjes

Op de markt zijn er verschillende merken kunststof uitvulplaatjes. zoals Milli-Max en GB zijn twee bekende merken die diverse stelmaterialen aanbieden, waaronder de bekende uitvulplaatjes. Verkrijgbaar in handige dispensers en navulverpakkingen. Bestel uitvulplaatjes eenvoudig per kleur (maat) in handige koker of zak.

Mili-Max uitvulplaatjes

Milli-Max biedt diverse stelmaterialen waaronder de bekende uitvulplaatjes. Daarnaast biedt Mili-Max de bekende dispenser voor uitvulplaatjes. 

GB uitvulplaatjes

GB biedt diverse stelmaterialen waaronder de bekende uitvulplaatjes. Daarnaast biedt GB de bekende assortimentsdoos met uitvulplaatjes. 

Verschillende diktes en kleuren uitvulplaatjes

De uitvulplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren. De afstand van een kier kan wel eens verschillen bij de ene en andere plek. Door de diverse diktes uitvulplaatjes kan dit gemakkelijk en snel worden opgelost. Daarnaast is het mogelijk om verschillende uitvulplaatjes met elkaar te combineren, voor de juiste dikte  en afstand.

Een dispenser vol uitvulplaatjes voor grootgebruikers

Uitvulplaatjes zitten verpakt in een koker of in een bak. Voor grootgebruikers is er ook een speciale dispenser verkrijgbaar. Deze dispenser heeft de mogelijkheid om tot acht verschillende soorten goede te organiseren. Zo heeft u snel alle maten bij de hand.

Uitvulplaatjes kopen? 

Uitvulplaatjes bestel u voordelig en snel op Gereedschapskist.nl.

Uitvulplaatjes zijn veelzijdige hulpmiddelen die het bouwproces eenvoudiger en nauwkeuriger maken. Door het gebruik van uitvulplaatjes wordt bouwwerk waterpas gesteld en voorkom je dat het gaat verzakken. Uitvulplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, en kunnen worden gebruikt bij allerlei soorten bouwwerk, zoals regelwerk, kozijnen, gevelbekleding, plafonds en muren. Het is belangrijk om uitvulplaatjes van goede kwaliteit te kopen, zodat je verzekerd bent van nauwkeurigheid en duurzaamheid.

Ontdek ons uitgebreide assortiment uitvulplaatjes. Wij bieden een breed scala aan maten en diktesaan al uw bouwbehoeften te voldoen. Bestel online.

Heeft u vragen over de juiste maatvoering, kleur of andere vragen over  kunststof uitvulplaatjes? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken op: 0413 724999 of info@gereedschapskist.nl

Veelgestelde vragen over Uitvulplaatjes

1. Wat zijn uitvulplaatjes?

Uitvulplaatjes zijn kleine, rechthoekige hulpmiddelen die worden gebruikt om kleine hoogteverschillen in bouwwerken op te vullen.

2. Waarom zijn uitvulplaatjes belangrijk?

Uitvulplaatjes zorgen voor nauwkeurigheid, tijd- en kostenbesparing en voorkomen scheve constructies.

3. Welke soorten uitvulplaatjes zijn er?

Er zijn kunststof en houten uitvulplaatjes, elk met hun eigen voor- en nadelen.

4. Waar kan ik uitvulplaatjes kopen?

U kunt uitvulplaatjes online kopen op Gereedschapskist.nl

5. Zijn uitvulplaatjes geschikt voor buitentoepassingen?

Ja, uitvulplaatjes zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Kunststof uitvulplaatjes zijn duurzaam en kunnen worden gebruikt bij buitentoepassingen.

6. Hoe dik moeten uitvulplaatjes zijn voor een muur?

De dikte van de uitvulplaatjes hangt af van de hoogte van de muur en de grootte van de stenen. Over het algemeen worden uitvulplaatjes van 2 tot 4 millimeter dik gebruikt voor het opmetselen van een muur.

7. Kunnen houten uitvulplaatjes buiten worden gebruikt?

Houten uitvulplaatjes zijn niet zo duurzaam als kunststof uitvulplaatjes en zijn daarom vooral geschikt voor binnentoepassingen. Bij buitentoepassingen kunnen ze snel verslijten en gaan rotten.

8. Kan ik uitvulplaatjes hergebruiken?

Ja, uitvulplaatjes kunnen meerdere keren worden gebruikt, mits ze niet beschadigd of vervormd zijn. Het is wel belangrijk om ze goed schoon te maken en op te bergen op een droge plaats om vervorming te voorkomen.

Lees meer