Kluizen

Binnen ons assortiment verkopen we kluizen voor thuis of een kluis voor op de zaak. Eenvoudig en snel online bestellen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Veiligheidskluis Dual-Safe DS 415 E FP
  € 719,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 2. Meubelkluis City-Line C 310 K
  € 386,60 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 3. Meubelkluis City-Line C 340 K
  € 560,84 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 4. Meubelkluis Point-Safe P 1 S
  € 106,72 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten

Kluis kopen

Een kluis moet sterk, duurzaam en betrouwbaar zijn. Geef inbrekers geen kans. Berg contant geld, documenten en nog veel meer op in een BURG-WÄCHTER kluis of veiligheidskast. Met een brandkast of kluis van BURG-WÄCHTER maakt u altijd een veilige keuze. Voor extra beveiliging van waardevolle spullen thuis of op een bedrijf.

Kluizen van BURG-WÄCHTER zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd. Om de ultieme kluis te creëren worden uitsluitend hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën gebruikt.

Vds Kluizen

Veel modellen van BURG-WÄCHTER zijn bovendien VdS Kluis gecertificeerd en ECB-S-gecertificeerd. Hierdoor bieden deze kluizen de hoogste mate van bescherming voor uw waardevolle spullen.

Kies het model kluis dat bij u past

BURG-WÄCHTER heeft een zeer breed assortiment met mogelijke oplossingen. Voor elke situatie is er een ideale kluis: Of het nu gaat om een meubelkluis of een brandwerende variant. En verschillende varianten en functies zorgen voor nog meer veiligheid, comfort en/of gemak. Open en sluit de kluis op een veilige manier. Bijvoorbeeld met een zes cijferige persoonlijke code of juist met een eigen vingerafdruk. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Samen vinden wij het model kluis dat bij jou past.

Veiligheidkluis of meubelkluis

De veiligheidskluis beschikt over een kwaliteit waar je u tegen zegt. Deze is voorzien van een certificering op het gebied van inbraak- of brandbeveiliging. De kluis is geschikt voor privé of zakelijk gebruik. En beschermt tegen inbraak en brand. Bovendien is deze kluis te verankeren door de aanwezige schroefgaten. De veiligheidskluizen zijn er in de uitvoering met een sleutelslot en met een cijferslot.

De meubelkluis heeft dezelfde kwaliteit als de veiligheidskluis en is geschikt voor het opbergen van belangrijke documenten die in bijvoorbeeld een map zitten. In de meubeldkluis kan een map goed worden opgeborgen doordat deze kluis een ordnerdiepte heeft. Deze kluis is te gebruiken voor privé en zakelijk. De kluis is te verankeren middels de schroefgaten die op de kluis zitten. De meubelkluizen zijn er in de uitvoering met een sleutelslot en met een cijferslot.

Kluis voor thuis 

De wens om thuis of op het werk veel belangrijke documenten veilig op te bergen? Of is er binnen de organisatie of het bedrijf veel contant geld aanwezig. En dit moet thuis of op de zaak veilig worden bewaard. Dan ben je op zoek naar de beste kluis voor thuis. Meer de wens voor het opbergen van belangrijke documenten. Op zoek naar een kluis met een opbergmogelijkheid voor een map? Dan is een meubelkluis mogelijk de oplossing. Alleen een kluis nodig voor kleine documenten of geld? Dan volstaat waarschijnlijk een veiligheidskluis.

Kluis voor op de zaak

Binnen elk bedrijf of organisatie zijn er wel belangrijke papieren die een veilige opslag plek nodig hebben. Of heb je te maken met veel contant geld of USB-sticks  die een brand- en diefstalveilige loactie nodig hebben. Daarvoor is het belangrijk een kluis te hebben die beschermd tegen inbraak én brand. Voor op de zaak is het handig een kluis te hebben waar je een map in kunt opbergen met belangrijke papieren. Of als je kleine documenten hebt om te bewaren is een veiligheidskluis ideaal.  

Kluis met sleutelslot

Kies je voor een kluis te kopen met sleutelslot. Bedenk dan wel dat de sleutel ook veilig op te beregen moet zijn. En niet kwijt te raken is. Bovendien is het natuurlijk belangrijk dat niet iedereen de makkelijk weet te vinden. Bij kluizen met sleutel steekt het slotarmatuur 5 cm uit. En worden er standaard 2 sleutels bij geleverd. 

Kluis met cijferslot of code

Een kluis met cijferslot is erg handig. Van het kwijtraken van een sleutel is geen sprake. Wel dient de code goed te onthouden te worden. En is het mogelijk om meerdere gebruiker-codes in te stellen en wel 20 vingerafdrukken. Op deze manier kunnen er meerdere mensen in de kluis. Kortom: een kluis met cijferslot is veilig doordat je geen sleutel hoeft te gebruiken, deze niet kwijt kan raken en ook niet ergens hoeft op te bergen.

Snel een kluis?

Het kopen van een kluis kan eenvoudig en snel op Gereedschapskist.nl

Een product niet vindbaar op onze site? Of bent je benieuwd naar de prijs, beschikbaarheid en/of leveringstijd?

Bel of mail met onze klantenservice op 0413 - 724 999 of info@gereedschapskist.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ons team staat voor je klaar!

Lees meer