Werkhandschoenen

Ruim assortiment, waterdichte, thermo, lederen werkhandschoenen in diverse maten. Bestel eenvoudig en snel online.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Handschoen Nylon 10 stuks
  Vanaf € 15,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 2. Werkhandschoen Powergrab 5 stuks
  Vanaf € 4,42 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 3. Handschoen Hyflex 5 stuks
  Vanaf € 7,59 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 4. Lashandschoenen-Splitleder-Rood-Gevoerd-maat11-HV353/36R
  € 8,66 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten

Werkhandschoenen voor diverse toepassingen

Door werkhandschoenen te dragen zorg je voor bescherming van de handen. Het voorkomt wonden en splinters. Daarnaast zorgt het voor extra grip, extra warmte en een betere hygiëne. Dit komt doordat vuil niet bij de handen terecht komt. 

Handschoenen kunnen voor verschillende beroepen gebruikt worden. Voor mensen in de zorg, in de horeca, in de bouw, in de metaal, elektro of las sector. Door de verschillende mogelijkheden welke verkrijgbaar zijn is er voor ieder beroep een passende handschoen verkrijgbaar. 

Verschillende handschoenen verkrijgbaar

Werkhandschoenen kunnen gedragen worden door dames en heren. Handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zo is er voor iedere volwassen hand een perfect paar verkrijgbaar.

Daarnaast zijn de verschillen onder te verdelen in verschillende materiaalsoorten. Handschoenen zijn verkrijgbaar in leer, nylon, katoen, polyester en latex. De lederen, nylon, polyester en katoenen handschoenen zijn van steviger materiaal gemaakt. Deze handschoenen hebben een lange levensduur en kunnen gemakkelijk hergebruikt worden. Deze handschoenen zijn geschikt voor de zwaardere werkzaamheden. Voor de werkzaamheden waarbij grip en veiligheid centraal staat.

Sommige handschoenen zijn voorzien van een extra coating. Deze coating kan bestaan uit een latex of nitril coating. Dit zorgt voor extra grip. Ideaal wanneer u werkt met olie, smeermiddelen en water. 

Voor handschoenen van latex geldt dat deze vaak worden gebruikt als het aankomt op hygiëne. Deze handschoenen passen zich aan naar de vingers. Zijn scheurbestendiger en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. 

Bestel werkhandschoenen voordelig bij Gereedschapskist.nl

Bestel werkhandschoenen gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl.

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts. Zij helpen je graag. 

Lees meer