Het accu schroefmachine assortiment van Gereedschapskist.nl

Bosch GSR 10.8 - 2 -Li Schroefmachine

Bosch GSR 10.8 - 2 -Li schroefmachine

Bent u een klusser of vakman en moet u regelmatig boor- en schroefklussen uitvoeren? Bekijk dan eens de uitgebreide collectie van Gereedschapskist.nl. Onze kwalitatieve schroefboormachines zorgen er voor dat u over het juiste materiaal beschikt voor al uw klussen. Bekijk het complete aanbod van boor- en schroefmachines in onze webwinkel. U vindt dan zeker een exemplaar dat voldoet aan uw wensen.

Het assortiment van Gereedschapskist.nl
In ons assortiment vindt u onder andere de Bosch Accu Schroefboormachine GSR 10.8-2-Li. Dit is een sterke boormachine die wordt geleverd met een snellaadstation en drie afzonderlijke accu's. Deze Bosch schroefboormachine kenmerkt zich onder andere door zijn functionele bouwvorm van 143 mm. Daardoor kan hij optimaal worden gebruikt in kleine ruimtes. Het beschikbare vermogen is een ander positief kenmerk van dit product. Zijn drijfwerk heeft twee standen die voor een vermogen van 15 Nm zorgen. Oververhitting, overbelasting en diepontlading worden voorkomen door middel van de ingebouwde Bosch Electronic Cell Protection (ECP). Deze boormachine kan tevens in het donker worden gebruikt. Hij beschikt namelijk over een handig LED-licht.

DeWALT DCD710S2-QW Schroefmachine

DeWALT DCD710S2-QW Schroefmachine

Een andere aantrekkelijke mogelijkheid is de 10,8 Volt DeWALT Accuschroefmachine DCD710S2-QW. Dit kwalitatieve exemplaar heeft een licht en compact design. Ook bij het ontwerpen van de schakelaar, is er aandacht geschonken aan comfort. Die beschikt namelijk over een ergonomische vorm en de handgrepen zijn voorzien van rubber. Verder beschikt deze boormachine over een watergekoelde motor die garant staat voor krachtige prestaties. De 15 standen op het instelbare koppelmechanisme zorgen daarnaast voor uniforme en nauwkeurige resultaten.

Al onze schroefboormachines hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding en worden aangeboden op een overzichtelijke pagina. Op die pagina leest u tevens gedetailleerde productspecificaties en reviews. Bekijk dus snel ons aanbod en bestel uw favoriete exemplaar. U profiteert dan tevens van onze jarenlange expertise en een uitstekende service.

De servicevoorwaarden van Gereedschapskist.nl
Bij ons profiteert u niet alleen van kwalitatieve producten. Onze verzendvoorwaarden en een klantvriendelijke service zijn eveneens aantrekkelijke redenen om voor Gereedschapskist.nl te kiezen. Profiteer bijvoorbeeld van een gratis verzending wanneer het totale aankoopbedrag hoger is dan 50 euro. Wij voorzien u daarnaast ook graag van advies over het maken van de juiste aankoop. U kunt ons tevens om raad vragen als u bezig bent met een groot project. Vanwege onze kennis op het gebied van gereedschap, haalt u niet alleen de beste materialen in huis maar ook de expertise van vakmensen die weten wat de behoeftes en wensen van klussers zijn.