Gereedschapskist.nl blog

Nieuw! Gereedschapsgordel van D4E

Nieuw! Gereedschapsgordel van D4E

Ontdek nu: de nieuwe gereedschapsgordels van D4E. Gemaakt van stevig leer wat zorgt voor stijl en een goede functionaliteit. Gemaakt voor de professional en de doe-het-zelver.

Kluizen

Kluizen

Geef een inbreker geen kans, schaf een goede kluis aan. Bij een kluis is het belangrijk dat deze sterk, duurzaam en betrouwbaar is. Een kluis is geschikt voor het opbergen van diverse documenten, geld of andere waardevolle spullen.

Systeemkisten Stanley en DeWALT

Systeemkisten Stanley en DeWALT

Zowel Stanley als DeWALT staan bekend om de gereedschapskisten die zij ontwerpen. Bovendien is de kwaliteit erg belangrijk en zorgen ze voor duurzame artikelen. Beide ontwerpen systeemkisten voor de doe-het-zelver en de professional. Ze bieden een breed scala aan producten zoals gereedschapskisten, handgereedschap, elektrisch gereedschap, meet gereedschap en accessoires.

Nieuwe artikelen Rotec

Nieuwe artikelen Rotec

Doordat Rotec ontelbare artikelen heeft, heeft Gereedschapskist.nl deze ook. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een heel breed assortiment aan Rotec artikelen. Rotec heeft diverse artikelen binnen het assortiment. Denk hierbij aan gereedschap voor metaal- en houtbewerking. Maar ook alles voor de bouwindustrie. Rotec staat bekend om hoogwaardig materiaal van een goede kwaliteit.

Opbergsystemen

Opbergsystemen

Onder opbergsystemen kent onze website een breed assortiment artikelen. Er zijn namelijk meerdere artikelen die onder opbergsystemen vallen.

Verschillen van een waterpas

Verschillen van een waterpas

iddenlibel genoemd en beweegt tussen de twee lijnen in het doorzichtige gedeelte in de waterpas. Als de waterpas volledig recht ligt zal de luchtbel in het midden zitten tussen de twee lijnen, hiermee wordt aangegeven dat het oppervlak waterpas is.

Vernieuwde Milli-Max uitvulplaatjes

Vernieuwde Milli-Max uitvulplaatjes

Uitvulplaatjes zijn kleine stukjes materiaal van kunststof of hout gemaakt. Met een uitvulplaatje is het mogelijk om nauwkeuring te stellen of uitvullen van verschillende soorten bouwwerk. Denk hierbij aan kozijnen, plafonds en muren. Deze uitvulplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes en kunnen daardoor voor verschillende werkzaamheden gebruikt worden.

Gereedschapskist in verschillende materialen

Gereedschapskist in verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen waaruit gereedschapskisten gemaakt kunnen worden, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Wij geven u een overzicht van materialen en kisten.

Rotec Tools

Rotec Tools

Al jarenlang maakt Rotec Tools het grootste verschil. Op elk klein detail aan gereedschap wordt gelet en door deze ervaring zorgen ze ervoor dat zij altijd het verschil maken. Rotec kent verschillende soorten gereedschap. Een van de grootste drijfveren van Rotec is te zorgen dat klanten kiezen voor Rotec en blijven kiezen voor Rotec.

Blåkläder Werkkleding Kopen

Blåkläder Werkkleding Kopen

Blåkläder werkkleding kopen? Wij vertellen u graag waar u op moet letten bij het kopen van werkkleding

IJzerwaren

IJzerwaren

Er zijn verschillende soorten ijzerwaren. Hierbij heeft iedere categorie zijn eigen specialisme om materialen tegen elkaar te bevestigen. In deze blog geven we een overzicht van de ijzerwaren die wij in het assortiment hebben.

Origineel kerstcadeau voor man én vrouw

Origineel kerstcadeau voor man én vrouw

Het is al aftellen, kerst staat voor de deur! Bij ons koopt u een origineel kerstcadeau voor man en vrouw.
De leukste en gezelligste tijd van het jaar, de tijd dat men veel cadeautjes geeft en krijgt.
Heeft u een man / vrouw die graag in en om het huis klust, of heeft u een bouwvakker in de familie? Lees hier onder dan snel verder naar leuke en originele cadeaus om tijdens de kerstdagen te geven.

Wat is de beste stalen gereedschapskist?

Wat is de beste stalen gereedschapskist?

Een stalen gereedschapskist is een stuk steviger dan bijvoorbeeld een kunststof kist. In deze blog zetten we de beste stalen gereedschapskisten op een rijtje. Zo wordt het voor u een stuk makkelijker om de beste gereedschapskist te kiezen.

4tecx producten kopen = waar voor je geld

4tecx producten kopen = waar voor je geld

4tecx is een private label merk voor de professional en exclusief verkrijgbaar bij een aantal technische groothandels in de Benelux. 4tecx biedt de beste producten op basis van kwaliteit, toepasbaarheid en prijs. Alle 4tecx producten voldoen aan de eisen die professionals stellen, tegen de beste prijs in de markt.

Wat is de beste kunststof gereedschapskist?

Wat is de beste kunststof gereedschapskist?

De meest gebruikte gereedschapskist is de kunststof variant. Deze koffer zult u in het dagelijks leven het meest voorbij zien komen. Het materiaal is licht van gewicht, maar toch stevig genoeg om gereedschap in te vervoeren. In deze blog lichten wij de, volgens ons, beste kunststof gereedschapskisten uit. Zo kunnen we u wellicht een handje helpen in het maken van de juiste keuze.

66 producten
Pagina