Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

 • Veiligheidsmaatregelen om 2019 knallend in te gaan!

  Niets is leuker dan het nieuwe jaar 2019 knallend in te gaan. Echter kan het ook een erg vervelend begin opleveren. Ongelukken zitten immers in een klein hoekje. In deze blog geven wij u daarom meer informatie over een aantal veiligheidsmaatregelen binnen ons assortiment. Zo kunnen vervelende ongelukken voorkomen worden. 
 • Cadeautips voor de kerst

  Binnen deze blog vindt u geschikte kerst cadeaus. Fijn voor als u nog opzoek bent naar een cadeau om te geven of juist om te krijgen.
 • Haakse slijper en zijn werking

  Haakse slijpers: hoe werken ze, waarvoor zijn ze te gebruiken, en hoe zorg je dat je er veilig mee werkt. In dit artikel lees je er alles over!
 • Nieuw: Redbrick Ladies Line

  Nieuw in het assortiment van Gereedschapskist.nl: de Redbrick Ladies Line! Sinds kort zijn er ook veiligheidsschoenen die speciaal voor vrouwen gemaakt zijn. Zo kunt u niet alleen met de leukste kleuren rondlopen, maar zijn deze schoenen ook nog eens lichter dan de klassieke werkschoenen. In deze blog laten wij u kennis maken met de nieuwe Redbrick Ladies Line.
 • DeWalt Tough System Koelbox

  Bent u ook toe aan verfrissing op de werkplaats en weet u niet waar u dit vinden kan? Stop dan met zoeken. Wij hebben de oplossing voor dit probleem. Met de DeWalt Tough System Koelbox hebt u de verfrissing direct bij de hand. Enorm handig om uw drinken koel te houden. In deze blog leggen wij uit waarom dit handig is voor u, wat de specificaties zijn en wat er nog meer in het assortiment van DeWalt Tough Sytem zit.
 • Toolland gereedschapstas: allesomvattend!

  Wilt u direct beginnen met een klus maar beschikt u nog niet over het basisgereedschap? De gereedschapstas van Toolland is alles omvattend. Op deze manier heeft u niet alleen een fijne tas, maar beschikt u ook direct over het basisgereedschap.
 • Redbrick Motion werkschoenen

  Nieuw in het assortiment zijn de hippe sneakers van Redbrick. De Motion lijn, zoals deze nieuwe lijn van Redbrick heet, bevat een aantal flitsende nieuwe ontwerpen waarmee u altijd opvalt op de werkplaats. In deze blog introduceren wij deze nieuwe lijn en leggen wij de verschillende eigenschappen van de schoenen aan u voor. De nieuwe werkschoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar.
 • 4Tecx sysbox assortimentskoffer

  Bent u ook altijd op zoek naar een plek waar u al uw bevestigingsmaterialen in kunt plaatsen? Een simpele koffer waar u al uw schroeven in kunt plaatsen zonder deze te verliezen? Daar is een gemakkelijke oplossing voor. De 4Tecx sysbox assortimentskoffer is een geschikte koffer voor al uw bevestigingsmateriaal. In deze blog laten wij u kennis maken én leggen wij u uit waarom deze koffer zo geschikt is.
 • Tips voor vaderdag

  Het is weer bijna zover; vaderdag! Dus wordt het tijd om snel uw perfecte vaderdag cadeau te halen. Ook bij Gereedschapskist.nl denken we hieraan en hebben we een aantal speciale acties voor u neergezet. Met deze acties hebt u altijd een mooi cadeau voor vaderdag. Uit onderzoek blijkt ook dat 43 procent van de vaders graag gereedschap wil hebben voor vaderdag, maar dat slechts dertien procent dit ook echt krijgt. In deze blog zetten we een aantal tips, én onze speciale acties, op een rijtje zodat u met een geweldig cadeau thuis komt. 
 • Het verhaal van DeWalt

  Een van de bekendste merken, als het gaat om (elektrisch) gereedschap, is natuurlijk DeWalt. De producten van DeWalt zijn enorm bekend en dat kan ook niet anders met de kwaliteit van deze machines. Het bedrijf heeft een rijke historie die wij graag met u willen delen. In deze blog geven wij u graag een kijkje in de keuken. Hierdoor komt ook u te weten wat voor bedrijf achter de producten met een hoge kwaliteit zit.

Artikelen 1 tot 10 van 54 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6