Onder opbergsystemen kent onze website een breed assortiment artikelen. Er zijn namelijk meerdere artikelen die onder opbergsystemen vallen, denk hierbij aan: 

  • Gereedschapskisten
  • Gereedschapsgordels
  • Gereedschapstassen
  • Gereedschapswagens
  • Gereedschapskoffers
  • Systeemkisten 
  • Kluizen

Het verschil tussen al deze opbergsystemen is best groot. Meer hierover lezen? Lees dan snel verder.

Gereedschapskisten

Gereedschapskisten zijn er in verschillende maten, stijlen en materialen. Ze kunnen gemaakt zijn van divers materiaal. Sommige kisten hebben meerdere laden en compartimenten voor het organiseren van gereedschap, terwijl andere kisten slechts een enkele lade hebben. De meeste gereedschapskisten zijn voorzien van een stevig handvat om de kist eenvoudig mee te tillen.

Gereedschapskisten zijn niet alleen handig voor het organiseren en opslaan van gereedschappen, maar bieden ook bescherming tegen stof, vocht en vuil. Het houden van gereedschap in een gereedschapskist kan de levensduur van het gereedschap verlengen en de kans op beschadiging verminderen.

Hier is ons assortiment gereedschapskisten terug te vinden.

Gereedschapsgordels

Een gereedschapsgordel is een draagbaar opbergsysteem. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De gereedschapsgordel wordt gekozen op basis van het soort werk wat er gedaan moet worden en de hoeveelheid gereedschap wat meegenomen dient te worden. Sommige gereedschapsgordels hebben meerdere zakken en compartimenten voor het opbergen van gereedschap, terwijl andere gordels slechts een enkele tas hebben.

Het voordeel van een gereedschapsgordel is dat het gewicht van het gereedschap gelijkmatig verdeeld wordt over de heupen en de rug, waardoor de klusser minder snel vermoeid raakt. Dit is vooral handig bij langdurig werk waarbij het gereedschap regelmatig moet worden gebruikt. Daarnaast is het erg fijn dat het gereedschap stevig en veilig opgeborgen wordt.

Hier is ons assortiment gereedschapsgordels terug te vinden.

Gereedschapstassen

Ook gereedschapstassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Sommige tassen hebben meerdere compartimenten en zakken voor het organiseren van gereedschap, terwijl andere tassen slechts een enkele grote ruimte hebben. Sommige gereedschapstassen hebben een harde buitenkant voor extra bescherming, terwijl andere tassen flexibeler zijn en gemakkelijk op te bergen. Een gereedschapstas is eenvoudig en snel mee te nemen door een schouderriem of handgreep.

Een gereedschapstas biedt bescherming voor het gereedschap tegen stof, vocht en vuil. Dit is vooral belangrijk voor klussers die hun gereedschap op verschillende locaties moeten gebruiken en het risico lopen dat het gereedschap beschadigd raakt tijdens het transport.

Hier is ons assortiment gereedschapstassen terug te vinden.

Gereedschapswagens

Dé ideale oplossing voor een professional en een doe-het-zelver. Een gereedschapswagen is te gebruiken om gereedschap overzichtelijk op te bergen en om deze eenvoudig mee te nemen naar een andere werkplek. 

Een gereedschapswagen biedt niet alleen opslagruimte, maar ook mobiliteit. Het is voorzien van wieltjes en een handvat, zodat het gemakkelijk kan worden verplaatst, zelfs als het vol zit met gereedschap. Dit maakt het een handige oplossing voor professionals die hun gereedschap van de ene werkplek naar de andere moeten verplaatsen.

Een gereedschapswagen biedt ook bescherming voor het gereedschap. Het gereedschap wordt opgeborgen in laden of compartimenten, waardoor het beschermd wordt tegen stof, vocht en vuil. Dit is vooral belangrijk voor professionals die hun gereedschap op verschillende locaties moeten gebruiken en het risico lopen dat het gereedschap beschadigd raakt tijdens het transport.

Hier is ons assortiment gereedschapswagens terug te vinden.

Gereedschapskoffers

Dit zijn draagbare koffers waar eenvoudig gereedschap in opgeborgen kan worden. Daarnaast wordt het gereedschap beschermd tegen stof, vocht en vuil. Ook de gereedschapskoffers zijn verkrijgbaar in diverse maten en materialen. Sommige koffers hebben meerdere compartimenten en laden voor het organiseren van gereedschap, terwijl andere koffers een enkele grote ruimte hebben. Sommige koffers hebben ook ingebouwde handvatten en schouderriemen voor gemakkelijk transport.

Een gereedschapskoffer is handig een handig opbergsysteem voor professionals en doe-het-zelvers die vaak onderweg zijn en hun gereedschap moeten meenemen. Het biedt gemakkelijk toegang tot het gereedschap dat nodig is voor de klus en houdt het georganiseerd en beschermd tijdens het transport.

Hier is ons assortiment gereedschapskoffers terug te vinden.

Systeemkisten

Een systeemkist is een opbergoplossing voor gereedschap die gebruikmaakt van verschillende compartimenten en lade om gereedschap te organiseren en te beschermen. Het is een veelzijdige en flexibele oplossing die ideaal is voor professionals die veel gereedschap nodig hebben en voor doe-het-zelvers die hun gereedschap graag georganiseerd houden.

Een systeemkist bestaat uit verschillende lagen die in elkaar passen, en biedt daardoor de mogelijkheid om verschillende gereedschappen en accessoires op te slaan en te sorteren op basis van hun grootte en functie. Het is een ideale oplossing voor het opbergen van handgereedschap, elektrisch gereedschap en accessoires, en biedt tevens bescherming tegen stof, vuil en vocht.

Hier is ons assortiment systeemkisten terug te vinden.

Kluizen

Een kluis is een beveiligde opslagruimte die is ontworpen om waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal, brand en andere schade. Kluizen zijn er in verschillende maten en vormen, en worden gebruikt voor het opbergen van verschillende soorten eigendommen.

Er zijn verschillende soorten kluizen beschikbaar op de markt, variërend van kleine draagbare kluizen tot grote inbouwkluizen. Kluizen zijn doorgaans gemaakt van zware materialen zoals staal en beton, en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen inbraakpogingen met gereedschap en zelfs explosieven. Daarnaast kan iedere kluis op een andere manier worden afgesloten, zoals sleutelslot of cijferslot. 

Hier is ons assortiment kluizen terug te vinden.

Opbergsystemen online bestellen

Dat kan snel en eenvoudig bij Gereedschapskist.nl. Na het lezen van deze blog nog vragen of opmerkingen over één van onze opbergsystemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen graag!