Een gereedschapsgordel is ideaal voor de vakman die veel moet verplaatsen tijdens het werk. Denk aan het betimmeren van een plafond of het plaatsen van potdeksels tegen een lange kapschuur. Niets is lastiger als halverwege de schroeven of spijkers op zijn en u terug moet naar de gereedschapskist om nieuwe te halen. Gereedschapsgordels of spijkerschorten bieden hiervoor de uitkomst. Alle bevestigingsmaterialen zijn binnen handbereik in hun eigen vak. Zo heeft u de handen vrij om te werken. Eventueel is het mogelijk om extra gereedschap mee te nemen als bijvoorbeeld een hamer, rolbandmaat, accu-schroefmachine of afbreekmes.

Gereedschapsgordels

Onze spijkerschorten en gereedschapsgordels zijn verkrijgbaar in leer en canvas. Leer is een zeer slijtvast en daarmee duurzaam materiaal om een gordel van te maken. Omgevouwen zomen, extra nieten en dubbele stikken zorgen voor een degelijk geheel, waar spijkers en schroeven niet door heen steken. De complete gereedschapsgordel van Eltee is bijvoorbeeld voorzien van een kunststof strip in de bovenzijde van de grijpzakken. Hierdoor blijven deze opstaan en kunt u gemakkelijk bij het diverse bevestigingsmateriaal.

  1. eLTee dubbele gereedschapsgordel
    Eltee Dubbele gereedschapsgordel zwaar CAL-D

    eLTee gereedschapsgordel met een lange levensduur door het stevige leer. Voorzien van diverse vakken.

    € 112,54 Incl. BTW

Losse elementen

Naast een complete gereedschapsgordel is het ook mogelijk om deze uit te breiden met losse elementen. Deze houders zijn allen voorzien van een bevestiging aan een riem. Hamerhouders, tanghouders en zelfs een stevige accuboor-houder is leverbaar om zo al het extra gereedschap eenvoudig mee te nemen.

  1. Eltee Hamerhouder Vaste Beugel HHM
    Eltee Hamerhouder leder vaste beugel HHM

    eLTee hamerhouder met vaste beugel.

    € 8,95 Incl. BTW

Riem

Het essentiële onderdeel van een spijkerschort of gordel is de riem. Hiermee valt of staat het geheel. De riem moet stevig zijn, niet uitrekken, afzakken of scheuren. Ook moet de gordel makkelijk te verwijderen zijn in de pauze en moet deze in grootte verstelbaar zijn. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij losse leren riemen in het assortiment. Alle complete gereedschapsgordels zijn voorzien van een riem die op de rug geopend en gesloten wordt. Daardoor is het mogelijk om aan de voorzijde een houder te plaatsen voor een rolbandmaat.

  1. Eltee Leren riem 5x140 cm
    Eltee Leren gereedschapsriem LBL-50 5x135 cm

    Stevige lederen riem van eLTee.

    € 27,36 Incl. BTW