Met trots kunnen wij u vertellen dat er een flinke uitbreiding gaat komen in ons aanbod. Naast de gereedschapskisten, gereedschapskoffers en niet te vergeten de elektrische gereedschappen, willen we binnen nu en afzienbare tijd ook handgereedschappen, compressoren, lasapparatuur en nog veel meer gaan aanbieden. Gezien het feit dat we een groothandel zijn in gereedschappen lijkt dit een logische keus.

Uiteraard wilt u niet alleen een gereedschapskoffer hebben, maar wellicht wilt u hem ook vullen met gereedschappen. Wij gaan u dit aanbieden. De bekende a-merken met de juiste garantievoorwaarden. Dit alles zal gefaseerd worden uitgerold. Wij nodigen u dan ook van harte uit om met enige regelmaat terug te komen om het actuele assortiment gereedschappen te komen bekijken. handgereedschappen

De bekende merken waar we in ieder geval mee gaan werken zijn: Stanley Works, Beta, Concorde, 4-Tecx gereedschap Telwin, Festool, Robert Bosch en nog vele meer.

Proactief meedenken
Wij hebben graag dat klanten proactief meedenken over ons assortiment en onze werkwijze. Dus mocht u suggesties hebben aangaande het assortiment gereedschappen, dan horen wij dit graag. Wij hebben een eigen groothandel op een oppervlakte van maar liefst 1400 m2 met voldoende voorraad. Mochten wij zelf geen oplossing hebben? Geen nood, we hebben een samenwerkingsverband met meerdere collega's, verspreid door het land. Dus kunnen wij u niet zelf helpen dan zullen we toch proberen elders een oplossing voor u te vinden.

Ook voor complete projecten houden wij ons van harte aanbevolen. De jarenlange kennis in de branche en het juiste inkoopkanaal geeft ons ongekende mogelijkheden om u te voorzien van offertes op maat, met de juiste voorwaarden. Wij kennen de bouwplaats, maar ook de industrie als geen ander.

Wij kunnen, buiten het louter aanbieden van een offerte, ook meedenken over wellicht betere / goedkopere oplossingen. Wij zouden willen zeggen: probeer het eens en laat u verbazen. Wanneer u de offerte aanvraag reeds ergens anders heeft onder gebracht is het maar een kleinigheidje om hem ook naar ons te mailen. Wij zien graag uw offerteaanvraag verschijnen en zullen hem met zorg behandelen.