Dwangmengers

SoRoTo® Dwangmengers: Ontworpen met vakmanschap voor ongeëvenaarde efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten
 1. Soroto Dwangmenger 40 liter
  € 1.833,46 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 2. Soroto Dwangmenger 65 liter Light
  € 1.451,29 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 3. Soroto Dwangmenger 80 liter
  € 2.185,67 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 4. Soroto Dwangmenger 100 liter
  € 2.717,44 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 5. Soroto Dwangmenger 120 liter
  € 3.233,37 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 6. Soroto Dwangmenger 200 liter
  € 4.243,26 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 7. Soroto Dwangmenger 300 liter
  € 5.334,88 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten

SoRoTo Dwangmenger

Soroto dwangmengers zijn professionele bouwmachines die zijn ontworpen voor het efficiënt mengen en vervoeren van beton. Deze machines zijn speciaal ontworpen voor gebruik op bouwplaatsen en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

De dwangmengers van Soroto zijn gemakkelijk te bedienen en bieden een perfecte menging van beton, waardoor een constante kwaliteit van het beton wordt gegarandeerd. Met hun robuuste ontwerp en stevige constructie kunnen deze machines aan de zwaarste eisen voldoen.

 


 

De dwangmengers van Soroto zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, waardoor er altijd een machine beschikbaar is die aansluit bij de specifieke eisen van uw bouwproject. Deze machines zijn ook voorzien van veiligheidsvoorzieningen, zoals een noodstopschakelaar, om de veiligheid van de operator te waarborgen.

Soroto dwangmengers zijn een uitstekende keuze voor bouwbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte manier om beton te mengen en vervoeren. Met hun hoge kwaliteit en lange levensduur zullen deze machines een waardevolle aanwinst zijn voor elke bouwplaats.

Ontworpen in samenwerking met vakmensen

Meer efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit dankzij de kennis van ervaringsdeskundigen.

"DO NOT HANDLE WITH CARE"

De SoRoTo dwangmengers zijn ontworperen in samenwerking met vaklieden. Met de focus op efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. Dit heeft geresulteerd in een dwangmenger die u zeker niet met fluwelen handschoenen hoeft aan te pakken.

Waarom kiezen voor SoRoTo dwangmengers

 • Krachtige prestaties: Onze dwangmengers zijn uitgerust met krachtige motoren die moeiteloos zelfs de meest veeleisende mengsels aankunnen.
 • Duurzame constructie: Gebouwd met hoogwaardige materialen om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden.
 • Efficiënt mengen: Het unieke mengsysteem zorgt voor een perfecte homogene mix in slechts 3-5 minuten.
 • Veelzijdig gebruik: Geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder cement, mortel, tegellijm, pleister en meer.
 • Gebruiksgemak: Ontworpen voor eenvoudig gebruik met minimale inspanning

Kenmerken:

 • Mengcapaciteit: 200 liter
 • Motorvermogen: 400 V
 • Mengtijd: 3-5 minuten
 • Mengsysteem: Planetair mengsysteem met 30 rotaties per minuut
 • 2-in-1 machine: Stalen messen voor algeheel gebruik; rubberen messen optioneel voor aggregaten van 8 mm of meer
 • Mobiliteit: Drie wielen en dissel voor eenvoudig transport
 • Inhoud gegarandeerd: Liter-aanduiding is gelijk aan de werkelijke mengcapaciteit

SoRoTo® Dwangmengers - Ontworpen door gebruikers!

SoRoTo® heeft bij de dwangmengers de gebruiker centraal gesteld. En heeft de hulp ingeroepen van gebruikers, vakmensen bij het ontwerp van de SoRoTo dwangmengers. Met als resultaat de volgende kenmerken: 

2-in-1 Machine

De mixerarmen van de SoRoTo® dwangmengers zijn zonder gereedschap te verwijderen en te monteren. Hierdoor wordt niet alleen het schoonmaken een stuk eenvoudiger. Ook maakt dit mogelijk om de rubberen schoppen te gebruiken. Ideaal voor het mengen van materiaal met aggregaten. Wanneer u veel verschillende mixerprojecten hebt is het raadzaam om beide mixersystemen aan te schaffen. En heeft u, doordat deze eevoudig te verwisselen zijn zonder gereedschap, 2 machines in 1.

Kwaliteit en lange levensduur

De SoRoTo® dwangmengers zijn samengesteld uit de beste materialen voor jarenlang gebruik. En vrijwel alle onderdelen van de SoRoTo® dwangmengers zijn vervangbaar. Sommige reserveonderdelen van de eerste SoRoTo® modellen zijn heden ten dage nog steeds verkrijgbaar. Hierdoor verlengt u eenvoudig de levensduur van de dwangmenger.

Flexibel en ergonomisch in gebruik

De SoRoTo® dwangmenger is een optimaal werkstation voor iedere gebruiker. SoRoTo® Dwangmengers zijn ontworpen en vormgegeven vanuit ergonomisch oogpunt. Hierdoor zijn ze erg flexibel in gebruik, in hoogte verstelbaar en door middel van de telescopische poten op de gewenste werkhoogte af te stellen.

Ook is de dwangmenger door 1 persoon te laden en te lossen in een bestelwagen of (vracht)auto. Dankzij de laadwielen en het optimale balanspunt. Tevens is de dwangmenger standaard voorzien van een emmer en een troffelhouder. 

En waar gewone mixers alleen tot aan de deur komen, is de SoRoTo 40 L Dwangmenger zo smal dat hij gemakkelijk naar binnen kan.

Inhoud gegarandeerd

Een ander sterk kenmerk van de SoRoTo® dwangmengers is dat de Liter-aanduiding gelijk is aan de werkelijke mengcapaciteit. U kan dus 200 liter mengen in een SoRoTo® dwangmenger van 200 liter.

SoRoTo® dwangmenger - standaard uitvoering

 • Mengarmen met stalen bladen en kruisverbinding
 • Kleine laadwielen voor gemakkelijk in- / uitladen.
 • Beugel voor troffel
 • Telescopische poten voor het instellen van de juiste werkhoogte

De SoRoTo® dwangmengers maten

De SoRoTo® dwangmengers is verkrijgbaar in verschillende maten:

Bestel SoRoTo dwangmengers eenvoudig op Gereedschapskist.nl

Eenvoudig en snel te bestellen op Gereedschapskist.nl

Maak uw bouwproject eenvoudiger en efficiënter met Soroto dwangmengers. Neem vandaag nog contact met ons op om een van onze professionele machines te  bestellen en ontdek hoe onze dwangmengers uw betonmengwerkzaamheden kunnen verbeteren.

Bel of mail met onze klantenservice op: 0413 - 724 999 of info@gereedschapskist.nl Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ons team staat voor u klaar!

Veelgestelde vragen SoRoTo Dwangmengers

1. Wat is het verschil tussen een dwangmenger en een betonmolen?

Dwangmengers zijn ontworpen voor het mengen van een breder scala aan materialen dan betonmolens, die specifiek zijn ontworpen voor het mengen van beton. Dwangmengers hebben ook doorgaans een krachtigere motor en een efficiënter mengsysteem.

2. Hoe lang gaat een SoRoTo Dwangmenger mee?

SoRoTo® Dwangmengers zijn bekend om hun duurzaamheid en gaan jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik. We verkopen zelfs nog reserveonderdelen voor onze oudste modellen!

3 Welke garantie zit er op SoRoTo® Dwangmengers?

SoRoTo® Dwangmengers worden gedekt door een uitgebreide fabrieksgarantie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer