Transportbanden

SoRoTo® Transportbanden: Sneller, efficiënter en veiliger werken met de lichtste transportbanden op de markt.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten
 1. Soroto Transportband 200 x 34 cm
  € 4.623,42 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 2. Soroto Transportband 330 x 34 cm
  € 4.715,52 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 3. Soroto Transportband 450 x 34 cm
  € 5.982,09 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 4. Soroto Transportband 600 x 34 cm
  € 7.360,24 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 5. Soroto Transportband 800 x 34 cm
  € 8.452,67 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten

SoRoTo Transportband

SoRoTo transportbanden: verplaats u materiaal zo ver als nodig. Zelfs als u bochten moet maken. En wenst u de opstelling tijdens het werk aan te passen. Dan is dit dankzij deze lichtgewichten ook eenvoudig te realiseren. Daarnaast reinigt en koelt de transportband zichzelf.

LIGHT & EASY: Sneller, efficiënter en veiliger werken met de lichtste transportbanden op de markt.

 


 

De SoRoTo transportband is een innovatief product dat ontworpen is om het transport van materialen efficiënter en gemakkelijker te maken. Dit product is ideaal voor gebruik in de bouw, wegenbouw, landbouw en andere industrieën waar het transport van materialen een belangrijk onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden.

De transportband van SoRoTo is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om een lange levensduur te garanderen. Het product is ook uitgerust met een aantal veiligheidsfuncties zoals een noodstop en een automatische uitschakeling om ongelukken te voorkomen.

Met een capaciteit van tot wel 3.5 ton, de SoRoTo transportband is ideaal voor het verplaatsen van zware materialen zoals zand, grind, puin en andere bouwmaterialen. Het product is ook gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, waardoor het een uitstekende keuze is voor professioneel gebruik.

De transportband van SoRoTo is ook uitgerust met een aantal aanpasbare opties zoals de lengte van de band en de snelheid van de motor. Dit maakt het product geschikt voor een brede reeks van toepassingen en kan aangepast worden aan de specifieke behoeften van elke klant.

Samenvattend: De SoRoTo transportband is een innovatief product dat ontworpen is om het transport van materialen efficiënter en gemakkelijker te maken, speciaal ontworpen om een lange levensduur te garanderen, veiligheid functies ingebouwd, capaciteit tot 3.5 ton en aanpasbare opties beschikbaar.

Waarom kiezen voor SoRoTo® transportbanden

 • Eenvoudig verplaatsbaar
 • Kan lange afstanden en hoeken overbruggen
 • Zelfreinigend en een slim koelsysteem
 • Eenvoudig hoek en hoogte aan te passen
 • Voor verschillende materialen

Eenvoudig verplaatsbaar

De transportbanden zelf zijn eenvoudig te verplaatsen. De transportbanden van SoRoTo® zijn namelijk de lichtste op de markt. Dankzij de aluminium constructie, de open structuur en een optimaal balanspunt. Dit maakt het verplaatsen van een SoRoTo® transportband van 8 m zelfs nog eenvoudig.

Lange afstanden en hoeken overbruggen

SoRoTo® transportbanden zijn in serie te schakelen. Hierdoor kan om hoeken worden gewerkt. En kan het materiaal eindeloos ver worden verplaatst.

Zelfreinigend en koelend tijdens het werk 

De transportbanden van Soroto reinigen zichzelf tijdens het werk. De gaten in de staalplaten onder de PVC-riem, koelen zowel de machine als de riem. En zorgen er voor dat de machine wordt gereinigd.

Eenvoudig hoek en hoogte aanpassen

Het onderstel is standaard op een SoRoTo® transportband. En kan overal op het frame worden in- en uitgeschakeld - waardoor u eenvoudig de hoek van de transportband wijzigt.

Voor verschillende materialen

Voor iedere situatie is er wel een passende oplossing. Er zijn namelijk verschillende mogelijke riemen verkrijgbaar voor een SoRoTo® transportband.

SoRoTo® transportband - standaard uitvoering

 • Standaard invoer hopper
 • PVC riem met 10 mm hoge dragers
 • Onderstel

De SoRoTo® transportbandmaten

De SoRoTo® transportband is verkrijgbaar in verschillende maten en kan in serie worden geschakeld. Dit maakt het mogelijk om bochten te maken. En materiaal zo ver te verplaatsen als nodig. 

Bestel SoRoTo transportbanden eenvoudig bij Gereedschapskist.nl

Maak uw bouw- of wegenbouwprojecten eenvoudiger en efficiënter met de SoRoTo transportband. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe deze innovatieve oplossing uw werkzaamheden kan vergemakkelijken en uw productiviteit kan verhogen. Of neem contact met ons op voor meer informatie en om uw specifieke vereisten te bespreken. 

Bestel de SoRoTo transportbanden gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl. Vragen? Neem contact op met onze product experts. Zij helpen u graag. 

Lees meer