Sinds enkele weken zijn er nieuwe artikelen toegevoegd aan ons assortiment: de Bahco handzagen. De handzaag is uiteraard een product dat iedere gereedschapsset thuis hoort. Sinds kort kunnen wij u dan ook verblijden met de Bahco handzaag in ons assortiment.

Bahco

Voordat we u informeren over de nieuwe handzagen in ons assortiment, willen we graag in het kort de geschiedenis van het achterliggende bedrijf Bahco met u delen. Bahco is een zeer oude en betrouwbare speler op het gebied van gereedschappen. De naam Bahco komt van Bernt August Hjorth en Co en is van Zweedse komaf. Met name gespecialiseerd in, toentertijd, houtbewerking en montagegereedschappen. Opgericht in 1886 onder de naam Fisk och Krok (vis en haak). Dit laatste vindt u nog terug in het logo. We spreken in de volksmond nog steeds over een Bahco wanneer we een Engelse moersleutel bedoelen. Befaamd en beroemd om de productie van handzagen. Na tal van overnames en het nemen van belangen in bekende en minder bekende firma's, zoals Lindström en Öberg (vijlen) is het bedrijf in 1998 overgenomen door een Amerikaanse gigant in gereedschappen Snap-on Inc., maar de naam Bahco is een blijvertje.

Bahco handzaag: uitstekende kwaliteit

De Bahco Precisie Handzaag Profcut is een van de nieuwe zagen in ons assortiment. Deze handzaag is één van de meest verkochte handzagen in Nederland. Door het Zweedse kwaliteitsstaal is een Bahco handzaag altijd van professionele kwaliteit. Daarnaast beschikt deze handzaag van Bahco ook over extra geharde tanden waardoor deze lang scherp blijven. Hierdoor hebt u langer plezier van een Bahco handzaag dan iedere andere zaag.

Mede door de vorm van het zaagblad en de comfortabele handgreep, werkt deze Bahco handzaag ook nog eens erg prettig. De vorm van het zaagblad combineert namelijk de eigenschappen van een handzaag en een kapzaag waardoor u stabieler en comfortabeler kunt zagen. Daarnaast heeft de handgreep een extra schokdempend antislip oppervlak. Alles bij elkaar opgeteld zorgt er dus voor dat u met een Bahco handzaag over uitstekende kwaliteit beschikt.

  1. Bahco Precisie Handzaag Profcut
    Bahco Precisie Handzaag Profcut
    De Bahco Precisie Handzaag Profcut is de meest verkochte handzaag. Door de professionaliteit van deze zaag is dit echt een zaag voor degene die regelmatig een handzaag gebruiken. Mede door de extra geharde tanden blijft deze zaag lang scherp.
    € 37,70 Incl. BTW

Junior Klusser

Niet alleen de Bahco handzagen zijn nieuw in het assortiment, ook de Bahco metaalzagen zijn een toevoeging aan ons assortiment. Hierdoor kunt u niet alleen aan de slag met het hout, maar kunt u ook metalen zagen met een professionele zaag. In dit assortiment hebben we voor zowel de ervaren klusser als de Junior klusser metaalzagen opgenomen.

De Bahco Junior metaalzaagbeugel 268 is bijvoorbeeld een mooi voorbeeld voor de jonge klusser. Door het stevige frame en de comfortabele pistoolgreep kan de kleine klusser flink aan de slag. Zo kan deze jongeman prima meehelpen bij het klussen. De metaalzaag wordt hierbij ook nog eens compleet geleverd. Dit wel zeggen dat hij of zij direct aan de slag kan, omdat er al een zaagblad in zit. Met 180 gram is de metaalzaag ook nog eens gemakkelijk te hanteren door de jonge klusser. Met deze professionele metaalzaag staat niets de jonge klusser nog in de weg om zijn vader te helpen bij het klussen.

  1. Bahco Junior metaalzaagbeugel 268
    Bahco Junior metaalzaagbeugel 268
    De Bahco Junior metaalzaagbeugel 268 is een mooie zaag voor de kleine klusser. De Junior metaalzaagbeugel van Bahco heeft een stevig frame en een comfortabele pistoolgreep. De metaalzaag wordt geleverd met zaagblad waardoor men direct aan de gang kan.
    € 16,68 Incl. BTW