De Eltee gereedschapsgordels zijn van een hoge kwaliteit leder gemaakt en daardoor zeer geschikt voor de ervaren klusser. Een gereedschapsgordel van Eltee kan dan ook eigenlijk niet ontbreken in uw verzameling. Tevens is een gereedschapsgordel erg bruikbaar tijdens het klussen om uw gereedschap mee te nemen. In deze blog leggen wij  u uit waarom de gereedschapsgordels van Eltee zo goed zijn en wat u aan deze gordels hebt.

Eltee

Eltee Trade Company is de maker van vele lederwaren die in ons assortiment te vinden zijn. Het mooiste aan de producten van Eltee is dat deze nog met de hand gemaakt worden. Hierdoor is het mogelijk dat er een aantal verschillen optreden tussen de producten als deze op andere momenten gemaakt worden. Zo kan de kleur van de verschillende gordels verschillen of kan een klein vakje de ene keer aan de linkerkant zitten om vervolgens bij een tweede gordel aan de rechterkant te zitten. De kwaliteit van de producten staat echter buiten kijf; Eltee zorgt altijd voor hoge kwaliteit gordels en andere losse elementen.

Gereedschapsgordel

De gereedschapsgordels van Eltee zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Eltee heeft drie verschillende gereedschapsgordels in het assortiment welke allen op een paar punten van elkaar verschillen. Standaard zijn de gereedschapsgordels voorzien van een aantal vakken en worden al deze gordels gemaakt van leder. Doordat de gordels met de hand gemaakt worden, kan het voor komen dat de kleur afwijkt van de standaard donkerbruine kleur voor de CAL-D en CAL-D2 en het lichtbruine van de CAL.

CAL

De CAL gereedschapsgordel betreft een dubbele gereedschapsgordel die een lange, verstelbare riem van canvas heeft met een snelle sluiting. Deze gordel bevat vier grote vakken en hebben een kunststof strip in de verdikkingsrand. De hamerhouder die los aan de riem zit, kan zowel links als rechts bevestigd worden. Ook is de gordel voorzien van extra nieten en zit er in het midden een metalen clip voor een rolbandmaat. Ten slotte zijn de kleinste zijvakken van de gordel omgevouwen.

  1. Eltee Gereedschapsgordel leder met rolmaathouder CAL
    Eltee Gereedschapsgordel leder CAL

    eLTee dubbele lederen gereedschapsgordel CAL. Met lange verstelbare riem, snel sluiting en hamerhouder.

    € 64,66 Incl. BTW

CAL-D

Ook de CAL-D gereedschapsgordel is een dubbele gordel met een stevigere, verstelbare riem. Tevens is deze gereedschapsgordel volledig van een steviger leer gemaakt, dus ook de riem. Door de riem aan de zijkanten op twee lagen leer te bevestigen, wil men inscheuren voorkomen. Bij de gereedschapsgordel wordt een losse hamerhouder geleverd die zowel links als rechts bevestigd kan worden. De gordel bevat twee grote vakken en twee kleinere vakjes. De zijvakken zijn apart van de zijkant vast gestikt en rondom geniet. Daarnaast zijn de zijkanten voorzien van dubbele stiksels en voorzien van extra nieten.

  1. eLTee dubbele gereedschapsgordel
    Eltee Dubbele gereedschapsgordel zwaar CAL-D

    eLTee gereedschapsgordel met een lange levensduur door het stevige leer. Voorzien van diverse vakken.

    € 112,54 Incl. BTW

CAL-D2

De CAL-D2 is ten slotte de laatste gereedschapsgordel. Deze gordel is vrijwel hetzelfde als de CAL-D. Het grootste zichtbare verschil zijn de vakken. De CAL-D2 heeft aan beide kanten dezelfde, maar grotere vakken dan de CAL-D. Daarnaast is de riem vijf centimeter breed in plaats van vier centimeter. Verder is deze gordel hetzelfde als de CAL-D.

  1. Eltee Dubbele gereedschapsgordel zwaar CAL-D2
    Eltee Dubbele gereedschapsgordel CAL-D2

    eLTee dubbele lederen gereedschapsgordel CAL-D2. Met 5 grote vakken en een beweegbare hamerhouder.

    € 156,21 Incl. BTW