Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

KWB gereedschapskoffer

Gereedschapskoffers zijn er in vele soorten en maten. Naast de verschillende maten zijn er losse, lege koffers, maar ook gevulde koffers. De KWB gereedschapskoffers zijn er ook in verschillende maten en zijn daarbij ook nog eens gevuld. De KWB gereedschapskoffer is verkrijgbaar van een 40-delige koffer tot aan een 129-delige koffer. Voor starters en ervaren klussers; er zijn verschillende mogelijkheden met de KWB gereedschapskoffers. In deze blog laten wij u kennis maken met een KWB gereedschapskoffer. 

KWB

KWB is een internationaal handels- en servicebedrijf. Het is met het hoofdkantoor gevestigd in Stuhr, Duitsland. KWB biedt zowel de beginnende doe-het-zelvers als de professionals een compleet assortiment. Onder het assortiment van KWB vallen onder andere handgereedschappen en universele machinetoebehoren. KWB staat daarbij voor betrouwbare kwaliteit en zorgen met hun ervaring en innovatie voor een goed, sterk merk. Dit willen zij iedere dag opnieuw bewijzen en willen er daarmee voor zorgen dat zij dit sterke merk blijven.

In het assortiment van Gereedschapskist.nl hebben wij de KWB gereedschapskoffers opgenomen. Deze producten zijn echter maar een klein gedeelte van het totale assortiment van KWB.

KWB gereedschapskoffer

De kunststof gereedschapskoffers van KWB bevatten tal van gereedschappen en zijn door middel van twee chrome sluitingen af te sluiten. Daarnaast is de koffer gemakkelijk mee te nemen door de handgreep die aan de koffer zit. Zoals al eerder vermeld, zijn de koffers in diverse groottes verkrijgbaar. Zo is er naast de 40- en 129-delige koffer ook nog de 51-, 65- en 99-delige koffer.

De 40-delige koffer bevat een kleine greep uit de verschillende soorten gereedschappen. Met deze koffer hebt u een basispakket dat bijvoorbeeld handig is om mee te nemen in een caravan of op een boot. Ook als basis voor een startende verzamelaar is deze set erg handig. De gereedschappen zijn van een degelijke kwaliteit en daarom zeker aan te raden. Deze koffer bestaat uit onder andere een combinatietang, veiligheidsmes, twee soorten schroevendraaiers en een uitgebreide bitset.

De volgende grootte is de 51-delige koffer. Deze is, uiteraard, iets groter dan de vorige en bevat daardoor ook een iets uitgebreider assortiment. Deze set is ideaal in uw garage of bijvoorbeeld voor de werkplaats. Ook deze koffer is af te sluiten en middels een handgreep gemakkelijk mee te nemen. De koffer bevat onder andere een combinatietang, waterpomptang, allerlei soorten schroevendraaiers, inbussleutels en een complete doppenset. Met deze set komt u dus een aardig eind op weg.

De koffers worden steeds uitgebreider en de 65-delige koffer is daar een goed voorbeeld van. Een ideale, meer uitgebreide koffer voor een starter en ideaal voor op een boot, in de garage of in de caravan. Net als de andere koffers kan ook deze afgesloten worden met de chrome sluitingen. Het gereedschap wordt in de bodem en deksel gepresenteerd. De koffer bestaat uit onder andere een combinatietang, waterpomptang, twee soorten schroevendraaiers, inbussleutels en een uitgebreide bitset.

Uitgebreide koffers

De 99-delige koffer is de één na grootste koffer binnen ons assortiment van KWB. Deze koffer heeft een dubbele bodem om alle gereedschappen kwijt te kunnen. Deze worden gepresenteerd in een rubberen inlay. De koffer bevat een combinatietang, zijkniptang, waterpomptang, allerlei soorten schroevendraaiers, bits en een complete doppenset.

De grootste koffer is de 129-delige koffer. Met de diverse gereedschappen van een goede kwaliteit hebt u alles voor handen wat u nodig hebt. In deze koffer ontbreekt niets. De koffer geeft een uitgebreid assortiment aan gereedschap, waaronder een combinatietang, telefoontang, waterpomptang, allerlei soorten schroevendraaiers, bits, messen, zagen en een complete doppenset.

De uitgebreide koffers zijn gemaakt van aluminium met verstevigde hoeken.

Start snel met het aanleggen van uw verzameling aan gereedschappen. Begin klein met een 40-delige koffer of direct met een compleet assortiment door een 129-delige koffer.