Niks is zo lekker als een uitdagende klus en alle nodige gereedschap binnen handbereik. Een gereedschapskoffer vol met de juiste sleutels, boor, scherpe zaag, meetlint en fijne hamer maakt voor menige klusprofessional en handyman een wereld van verschil. Toch kan een goed uitgeruste gereedschapscollectie alsnog voor grote chaos zorgen. U kent het vast. U bent lekker aan het werk totdat net die ene sleutel niet vinden is. Al het gereedschap ligt door elkaar en graaien en nog eens graaien levert niks op. Ja, een omgekieperde koffer en een berg aan tools op de grond… En juist dan komen de gereedschapstassen aan bod.

Koffer vs. tas

In bovengenoemde situatie gaat er echt niks boven een goed georganiseerde werkplaats, een overzichtelijk ingerichte werkbank en een geordende gereedschapskoffer. Of toch wel? Heeft u wel eens gedacht aan een gereedschaptas in plaats van uw koffer? Op het eerste gezicht lijkt dat niet zo’n groot verschil. Koffer, tas, wat maakt het uit. Maar wanneer u flink aan het sjouwen bent of de kofferbak tot de nok toe vollaadt voor een spoedklus, is een lichtere tas en een gemakkelijk opbergbaar formaat helemaal zo gek nog niet. Gereedschapstassen zijn er in alle soorten en maten; van handvat en schouderband tot vochtbestending en verrijdbaar. U kunt de klus zo gek niet bedenken of er is wel een tas die erbij past.

Iedere klus een andere

Uit ervaring weet u net als wij dat iedere klus een andere is. Natuurlijk, voor u is de klus in de basis vaak hetzelfde, maar als loodgieter komt u op hele andere plaatsen dan wanneer u timmerman bent of fanatieke thuishobbyist. Wel zo prettig als u een tas bij de hand heeft die bij uw klus en uw gereedschap past. Bij een goede gereedschapstas zou het moeten voelen alsof u met een persoonlijke assistent op pad bent. Voor alle obstakels, geplande werkzaamheden of onverwachte situaties biedt de tas het juiste gereedschap op het juiste moment. Van vochtige bouwplaatsen waar de Stanley Open Gereedschapstas de aangewezen buddy is, tot de Stanley Fatmax Gereedschap Rugzak die uitkomst biedt bij de steigerhelden of andere handige acrobaten onder ons. Iedere vakman een eigen tas. Das lekker klussen. Voor zowel de gevorderde prof als handige Harry in en rondom het huis.

  1. Stanley Fatmax open gereedschapstas
    Stanley Fatmax Open Gereedschapstas

    Een lichte manier voor het vervoeren van je gereedschap. De tas heeft een robuust stalen handvat met rubberen greep en een afneembare heavy duty schouderriem. 

    € 62,56 Incl. BTW
  1. Stanley Fatmax Gereedschap Rugzak (met wielen)
    Stanley Fatmax Gereedschap Rugzak (met wielen)

    Het is niet altijd handig om door lange fabrieksgangen of over bouwplaatsen te moeten lopen met een zware gereedschapskoffer. Deze gereedschapsrugzak is daarvoor ideaal.

    € 95,40 Incl. BTW