Moederdag zit er aan te komen. Hiervoor kun je natuurlijk zelf een cadeau maken. Niets is immers zo leuk als het krijgen van een zelfgemaakt cadeau. Maar ben je hier nou niet zo goed in, dan is het kopen van een leuk cadeau ook geen probleem. In deze blog geven we graag een aantal mooie voorbeelden.

Moederdag tips

Er zijn genoeg leuke cadeaus voor moeders. Daarom onze tips om niet met lege handen aan te komen.

Werkschoenen

Is jouw moeder aan het werk in een magazijn of op de bouw, maar heeft ze van die saaie grijze of zwarte schoenen? Dat kan natuurlijk veel leuker. Wat te denken van de Ladies Line van Redbrick. Hiermee kan ze echt de blits maken. Ze zijn niet alleen veilig, maar ook nog eens mooi.

  1. Redbrick Ladies Line Lisa
    Redbrick Ladies Line Lisa

    Een donkerblauwe S3 goedgekeurde werksneaker speciaal ontworpen voor vrouwen. Het hoge model heeft de uitstraling van een sneaker. De dikke zool en aluminium neus maken de schoen echter geschikt voor beroepsmatig gebruik.

    De schoenen hebben een normale pasvorm en vallen op maat. 

    Vanaf € 119,78 Incl. BTW

Gegraveerd gereedschap

Een einde maken aan de discussie van wie het stanleymes is? Of gewoon een écht persoonlijk cadeau geven? Geef dan bijvoorbeeld een handzaag of waterpas met jouw eigen persoonlijke tekst. Hiermee verras je jouw moeder nog meer.

  1. Gereedschap graveren
    Gereedschap graveren

    Merk of label uw gereedschap!

    Leuk als kado! En het voorkomt onduidelijkheid en discussies op de bouwplaats. Maak uw eigen combinaties. Selecteer 'Gereedschap graveren' en voeg vervolgens het gewenste gereedschap toe.

    Wenst u een ander lettertype dan een van de standaardopties? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

    € 9,95 Incl. BTW

Een eigen gereedschapstas

Met een eigen gereedschapstas kan er thuis nooit meer een discussie ontstaan over wie de schroevendraaier nu weer heeft laten slingeren. Een geschikt model is bijvoorbeeld de Stanley open gereedschapstas. De gereedschapstas heeft een open karakter waardoor gemakkelijk te zien is waar het juiste stuk gereedschap ligt. Dit voorkomt niet alleen frustraties voor het rond slingerende gereedschap, maar ook het oneindig zoeken in de tas.

  1. Stanley Fatmax open gereedschapstas
    Stanley Fatmax Open Gereedschapstas

    Een lichte manier voor het vervoeren van je gereedschap. De tas heeft een robuust stalen handvat met rubberen greep en een afneembare heavy duty schouderriem. 

    € 43,69 Incl. BTW

Toch zelf maken

Wanneer je het net zo snel kan als deze man zal het cadeau geen probleem zijn. Anders willen wij je voorstellen onze website toch nog iets langer en beter door te zoeken naar het perfecte cadeau voor jouw moeder. En mochten er toch nog vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zitten klaar om alle vragen te beantwoorden over ons assortiment.