Het is al aftellen, kerst staat voor de deur! Bij ons koopt u een origineel kerstcadeau voor man en vrouw.
De leukste en gezelligste tijd van het jaar, de tijd dat men veel cadeautjes geeft en krijgt.
Heeft u een man / vrouw die graag in en om het huis klust, of heeft u een bouwvakker in de familie? Lees hier onder dan snel verder naar leuke en originele cadeaus om tijdens de kerstdagen te geven.

Origineel kerstcadeau voor man en vrouw

Bij ons kunt u terecht voor verschillende en originele cadeautjes. Denk daarbij aan: opbergsystemen, (hand)gereedschap, werkkleding, veiligheidsschoenen, gereedschapsgordels en gravering wat op verschillende artikelen mogelijk is. Hieronder leest u meer over deze leuke cadeaus om te geven én te krijgen.

Opbergsystemen als cadeau

U kent het wel, de gereedschapskisten die door iedere bouwvakker veel wordt gebruikt en er na verloop van tijd ook niet meer zo netjes uit zien. Wat is er dan leuker om tijdens kerst een nieuwe gereedschapskist te krijgen om fris het nieuwe jaar mee in te gaan? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kunststof gereedschapskisten,
  • Stalen gereedschapskisten,
  • Gereedschapswagens,
  • Gereedschapstassen,
  • Gereedschapsrugzakken
  • Gevulde gereedschapskisten.

U ziet het al, heel veel keuze. Waar u precies uit kunt kiezen kunt u hier terugvinden.

Handgereedschap als cadeau

Er is veel verschillend handgereedschap. Denk daarbij aan tangen, hamers, zagen, schroefgereedschap en beitels. Ook kun je bij ons terecht voor gereedschapssets voor bijvoorbeeld een elektricien, wat daar in zit: rolmaat, schroevendraaiers, tangen, potlood, inbussleutels en een spanningszoeker. Wat we nog meer voor gereedschapssets hebben kunt u hier terug vinden.

Werkkleding als cadeau

Bij heel veel beroepen draagt men werkkleding. Deze kleding slijt snel omdat dit natuurlijk veel gedragen wordt. Bouwvakkers bijvoorbeeld kunnen regelmatig nieuwe kleding aanschaffen. Denk hierbij aan een werkbroek. Een werkbroek is een broek gemaakt van katoen en Cordura (diverse soorten textiel). Deze combinatie zorgt voor veel comfort en een lange levensduur. Een werkbroek is ongeveer 4 keer zo sterk als een normale katoenen broek. De broeken zijn voorzien van spijkerzakken, duimstokzak, kniebeschermingszakken en een pennenzak.

Veiligheidsschoenen als cadeau

De bekende werkschoenen met stalen neus. Iedereen kent ze wel. De stalen neus is bedoelt voor de veiligheid, in veel beroepen is het zelfs verplicht om schoenen met stalen neus te dragen. Want een ongeluk zit in een klein hoekje. De veiligheidsschoenen bestaan er in verschillende soorten en maten. Klompen, werklaarzen en werkschoenen.

Gereedschapsgordel als cadeau

Een gereedschapsgordel wordt gebruikt voor bijvoorbeeld spijkers, schroeven, rolmaat en een hamerhouder. Deze gordel is van stevig leder gemaakt en voorzien van diverse vakken.
Let wel: de kleur van het leer kan afwijken omdat het een handgemaakt product betreft.

Gravering op een artikel als cadeau

Wat natuurlijk ook erg leuk is om tijdens de feestdagen te geven én te krijgen is een stuk gereedschap met daar op een door jouw gewenste gravering. Graveren kan niet op alle producten met dit kan bijvoorbeeld op een zaag of een waterpas. Je kunt zelf een tekst bedenken en ook een lettertype, wij maken daarna een voorbeeld die we via de e-mail sturen en wanneer je dan akkoord hebt gegeven gaan we het artikel daadwerkelijk graveren en verzenden.
Wanneer u een artikel wenst en u zeker wilt weten of er een gravering op kan, neem dan even contact met ons op. Wij kijken en denken graag met u mee. Een gravering kost € 7,50 per artikel.

Kerstcadeau voor man en vrouw
Voorbeeld waterpas graveren

Vragen?

Mocht u aan de hand van deze blog nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Dit kan via info@gereedschapskist.nl of 0413-274999.