Een stalen gereedschapskist is een stuk steviger dan bijvoorbeeld een kunststof kist. In deze blog zetten we de beste stalen gereedschapskisten op een rijtje. Zo wordt het voor u een stuk makkelijker om de beste gereedschapskist te kiezen.

Stalen gereedschapskist

De stalen gereedschapskist is natuurlijk een stuk steviger dan de normale kisten. De kist kan tegen een stootje en u zou de koffer in sommige gevallen zelfs als klein opstapje kunnen gebruiken. Zo is de koffer niet alleen handig om uw gereedschap mee te nemen, maar hoeft u ook niet altijd een ladder bij te hebben.

Met een stalen gereedschapskist zorgt u ervoor dat al uw gereedschap goed beschermd is. De buitenzijde is immers robuuster, omdat er van staal/metaal gebruik gemaakt wordt. Met een stalen gereedschapskist voorkomt de stevige buitenkant dus in veel gevallen dat uw gereedschap beschadigd raakt. Onze medewerkers hebben de stalen gereedschapskisten eens onder handen genomen en hebben onderstaande top drie gemaakt.

1. Stanley Gereedschapskoffer MP Galva 20" met lade

De eerste koffer is de Stanley Gereedschapskoffer met lade. Deze koffer is voorzien van een bak en een lade. Hiermee kunt u onderscheid maken tussen uw gereedschap. De lade is binnen een handomdraai te openen, dus hier kunt u bijvoorbeeld het gereedschap leggen dat u het meeste gebruikt. De bak kunt u dan weer gebruiken het gereedschap dat u minder vaak gebruikt.

De bak is hierbij ook voorzien van twee stevige sluitingen, waardoor deze niet zomaar open kan vallen. Het inzetbakje zorgt ervoor dat u ook nog wat kleine spullen gemakkelijk op kunt bergen en niet de hele koffer op zijn kop hoeft te zetten om dit te vinden. Ten slotte kunt u de koffer ook nog extra afsluiten met een hangslot. Schroefmachines kunt u dus het beste in de bak leggen zodat u deze ook kunt afsluiten.

  1. Stanley Gereedschapskoffer metaal Cantilever - 5 laden
    Stanley Gereedschapskoffer metaal Cantilever - 5 laden

    Stanley metalen gereedschapskoffer met 5 laden.

    € 60,08 Incl. BTW

2. Stanley Gereedschapskoffer metaal Cantilever - vijf laden

Onze tweede aanbeveling is de Stanley gereedschapskoffer metaal. Deze metalen koffer is ingeplakt ontzettend compact, maar kan volledig uit elkaar geklapt worden. Hierdoor zorgt een kleine koffer voor een hoop opbergruimte. De koffer is namelijk voorzien van vijf laden. Vier daarvan zijn 8,5 centimeter breed en 43,5 centimeter lang. Deze laden zijn vooral handig voor schroevendraaiers, potloden, schroeven etc. De grootste lade bevindt zich onderin. Dit is het zwarte gedeelte van de koffer en is ongeveer 20 centimeter breed en 43,5 centimeter lang. Hier is alle ruimte om een hamer, (kleine) zaag en tangen in te plaatsen.

De koffer is eenvoudig mee te nemen aan de twee grote handgrepen. Deze handgrepen zorgen er dus niet alleen voor dat u de koffer kunt openen, hiermee kunt u de koffer ook makkelijk met u mee nemen. Let er wel op dat u altijd beide handgrepen vast hebt, anders is er een kans dat de koffer open valt.

Ondanks dat de koffer van metaal gemaakt is, is de koffer toch licht van gewicht. Geen zware koffer dus in de basis, maar een eenvoudig verplaatsbare gereedschapskist.

  1. Stanley Gereedschapskoffer MP Galva 20" met lade
    Stanley Gereedschapskoffer MP Galva 20" met lade

    Stanley gereedschapskoffer met lade voorzien van zilver metaal gedeelte. Geschikt voor het handig opbergen en transporteren van gereedschappen. Met uitneembare inzetbak. 20 inch formaat koffer. 

    € 78,83 Incl. BTW

3. Beta Gereedschapskist met vijf laden C23S/R

Ten slotte de Beta gereedschapskist met vijf laden. Deze koffer is voornamelijk geschikt voor werkplaatsen. Door het gewicht van ongeveer 26 kilogram, zult u deze niet zo snel verplaatsen. Deze gereedschapskist is ontzettend handig om in uw magazijn te plaatsen, zodat u al het gereedschap netjes op kunt bergen. Zo hoeft u nooit meer rond slingerende inbussleutels of afstriptangen tegen te komen.

De koffer heeft alle ruimte met zijn vijf laden. Deze zijn 462 millimeter hoog, 700 millimeter breed en 330 millimeter diep. In deze vijf laden kunt u daarom al het handgereedschap kwijt wat u nodig hebt. De laden kunnen ongeveer 15 kilogram hebben.

Wilt u de koffer toch liever kunnen verplaatsen? Dan is dat ook mogelijk met apart te kopen wielen en een handgreep. De wielen kunt u eenvoudig aan de onderzijde bevestigen zodat u de gereedschapskist alsnog kunt verplaatsen. De kist is verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje en grijs.

Gereedschapskisten

Bent u op zoek naar een andere gereedschapskist? Of hebt u na het lezen van deze blog vragen? Bel met één van onze medewerkers op 0413-724999. Liever een mailtje sturen? Dat kan ook via info@gereedschapskist.nl