Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Stanley Pro Autolock Rolbandmaat

Een van de nieuwe rolbandmaten van Stanley is de Stanley FATMAX Pro Autolock. Deze rolbandmaat is er in twee verschillende maten: de vijf en acht meter. Deze rolbandmaat is een verbeterde versie van de Autolock functie waardoor deze nog beter is.

Stanley FATMAX Pro Autolock Rolbandmaat

De Stanley FATMAX Pro Autolock rolbandmaat heeft zowel op de vijf meter als op de acht meter een bandbreedte van 32 mm. Met een nauwkeurigheidsklasse van II zorgt deze rolmaat er altijd voor dat u er op kunt vertrouwen dat alles goed wordt opgemeten. Daarnaast bevat deze rolbandmaat nog vele andere voordelen..

Extra lange levensduur

Met de Pro Autolock rolbandmaat van Stanley bent u verzekerd van een lange levensduur van uw rolbandmaat. Deze rolmaat is namelijk voorzien van een aantal verstevigingen waardoor deze langer mee zal gaan. De Pro Autolock is bijvoorbeeld op de eerste acht centimeter voorzien van een Blade Armor beschermlaag. Dit zorgt voor een verdubbeling van de levensduur. Tevens zorgt de Mylar beschermlaag tot 10 keer meer weerstand tegen slijtage.

Daarnaast is ook de behuizing voorzien van een steviger materiaal. De bi-material behuizing is niet alleen robuust, maar ook nog eens comfortabel. Ten slotte zorgt de gepatenteerde bandblokkering, ook wel het Autolock mechanisme genoemd, voor een optimale controle van de rolband, maar ook voor een langere levensduur. Hierdoor wordt de kracht van de rolmaat gecombineerd met het comfort.

Stanley FATMAX Pro Autolock rolbandmaat 5 meter Stanley FATMAX Pro Autolock rolbandmaat 8 meter

Eenvoudig alleen werken

Naast de kracht en het comfort van de Stanley FATMAX Pro Autolock Rolbandmaat, heeft deze rolmaat nog een ander groot voordeel. U kunt namelijk eenvoudig alleen werken wanneer u deze rolbandmaat hebt. Dit komt door een aantal kenmerken. Zo kan de rolmaat tot 3,3 meter uitstaan zonder te knikken of te buigen, waardoor u eenvoudig lange afstanden kunt meten.

Ook heeft deze rolmaat een tweetal haken, die standaard op de behuizing bevestigd zitten, die u eenvoudig op het meetlint kunt zetten. De eerste haak is de XL haak. Deze haak zorgt voor een verbreding van het begin van het meetlint waardoor deze een stuk moeilijker weg schiet op het moment dat u een lange afstand wil opmeten. Met deze grote haak kunt u de rolmaat bijvoorbeeld eenvoudig achter een plint haken om de gehele muur op te meten.

De tweede haak die bevestigd zit aan de rolbandmaat is de magnetische haak. Deze sterke magnetische eindhaak zorgt ervoor dat u gemakkelijk een stelling of staalwerk met één hand kunt opmeten.

Stanley FATMAX Pro Autolock Rolbandmaat Stanley FATMAX Pro Autolock Rolbandmaat

Comfort en kracht

Zoals u inmiddels waarschijnlijk wel in de gaten hebt, kunt u deze rolbandmaat niet missen in uw gereedschapskoffer. De combinatie van kracht, bescherming en comfort maken deze rolmaat tot een onmisbaar product. Bekijk daarom snel de productpagina's voor meer informatie.