Gereedschapswagens zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt. En zeg nou zelf, er is niets zo vervelend als je op pad bent en weer die ene steeksleutel bent vergeten. Met een gereedschapstrolley heb je altijd alles bij de hand en dat in één koffer.

Met een gereedschapstrolley heb je alles bij de hand

We maken er vaak genoeg een grapje over, dat goed gereedschap onder een afdakje hangt. Wil je inderdaad lang plezier hebben van je dure gereedschap is het belangrijk dat je het netjes opbergt. Wanneer je regelmatig op pad bent voor een klus is het makkelijk dat je al je gereedschap bij de hand hebt. Niet is immers vervelender dan kabels die verstrikt raken en het steeds moeten leeghalen om bij dat sleuteltje te komen. Een kunststoffen of stalen gereedschapstrolley biedt hierin uitkomst. De makkelijk verrijdbare gereedschapskoffers bieden je diverse opbergsystemen, allen met hun eigen functie die daarnaast afzonderlijk mee te nemen zijn.

Kunststoffen gereedschapswagens

Onze kunststoffen Stanley en Beta gereedschapswagens zijn licht in gewicht. Zodat je ze tijdens het werk zonder moeite met je meetrekt of in en uit de auto zet. De plastic gereedschapstrolley's zijn er in diverse modellen en maten. Van een simpele enkelvoudige verrijdbare gereedschapskoffer tot een meer dan complete gereedschapswagen. Met steekbakken, uitschuiflades of opbergvakjes voor kleine onderdelen en fijngereedschap. Geen gedoe meer met deksels waaruit telkens onderdelen vallen wanneer je ze opent. Neem een kunststof trolley die voorzien is van een uitschuifbare onderbak voor het makkelijk kunnen pakken van je elektrische gereedschap en extra stabiliteit. Dit model trolley heeft tevens afzonderlijk los te koppelen koffers zodat je voor een kleine klus niet al je gereedschap mee hoeft te nemen. De kunststof gereedschapstrolley's die wij verkopen zijn allen van een zeer duurzame kunststof met gedegen kogellagergeleidingen voor de laden, telescopische handgrepen en een stevig onderstel.

Stalen gereedschapstrolley's

Stoere robuuste onverwoestbare gereedschapswagens die je nooit meer verslijt. Dat zijn de stalen trolley's, verrijdbare gereedschapskisten en mobiele work units van Stanley. De rijke diversiteit van de Stanley modellen maakt dat er voor elk vakgebied de juiste gereedschapskist te vinden is. Van super ruime verrijdbare kisten als de Contractor Galva tot een 'alles bij de hand gereedschapskar' als de uit 4 lagen opgebouwde FatMax. De Fatmax is een combinatie van sterk kunststof met onverslijtbaar staal. Hij is voorzien van een ruime uitschuifbare onderbak, 2 organizerschuiven en een zwaar te belasten afneembare gereedschapskist on top. Ook de Stanley gereedschapstrolley's zijn allen voorzien van met kogels gelagerde ladesystemen, uitschuifbare handgrepen en wielen die tegen een stootje kunnen.