Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

4Tecx spuitbus verf

Een makkelijke manier om grote stukken te lakken is door een spuitbus te gebruiken. De 4Tecx spuitbus verf kan u daar bijvoorbeeld bij helpen. Deze spuitlak is ook nog eens in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo is er niet alleen de standaard lak, maar ook een multimarker, metallic lak, hittebestendige lak, primer en zinkspray. Voor bijna iedere klus is er een lak die geschikt is. In deze blog laten wij u kennis maken met een aantal soorten lak uit ons assortiment.

4Tecx

4Tecx is een private label van de inkooporganisatie Zevij. Het assortiment van 4Tecx is samengesteld door selectie van vaktechnische inkopers. Zo is er voor ieder technisch gebied een selectie gemaakt door de echte kenners op dat gebied. Bij het inkopen is er, naast kwaliteit en toepasbaarheid, ook gekeken naar een ander belangrijk aspect, namelijk de prijs. Dit merk is voor iedereen een stap in de goede richting.

Bij Gereedschapskist.nl hebben wij 4Tecx een prominente plaats gegeven op onze website, maar ook in onze showroom. Het assortiment van 4Tecx is groot en divers en bevat onder andere transportartikelen (steekwagens en kruiwagens), elektra, opbergsystemen voor uw gereedschap, hang- en sluitwerken en bevestigingsmaterialen zoals lijmen en kitten. Daarnaast is het assortiment van 4Tecx nog altijd in ontwikkeling en kijken de vaktechnische inkopers altijd naar welke verbeteringen er mogelijk zijn.

4Tecx is één van onze A-merken. U zult merken dat, wanneer u gebruikt maakt van de producten, 4Tecx ondanks de hoge kwaliteitsnorm en de mooie afwerking prijstechnisch toch een heel stuk onder de andere A-merken zit. U kunt deze beloftes altijd komen bekijken in onze showroom. Neem hiervoor altijd even contact op met onze medewerkers om er zeker van te zijn dat het product voorradig is.

Spuitbus verf

Eén van de producten in het assortiment van 4Tecx is dus de spuitbus verf. Zoals gezegd is deze er in verschillende uitvoeringen. Allereerst de 4Tecx lak. Deze industriële lak van 500 milliliter is er in verschillende kleuren, waaronder mosgroen, diepzwart en zuiverwit. Deze lak is al binnen 10 minuten stofdroog en hittebestendig tot 110°C. De lak kan gebruikt worden op blank staal, kunststof, hout, beton en metselwerk.

Een andere spuitlak is de multimarker van 4Tecx. Deze spuitbus is ideaal voor onder andere signalering, veiligheidsmarkering of kleurcoderingen. Het grote voordeel van deze spuitlak is dat deze in alle richtingen gebruikt kan worden. Daarnaast kunt u door de speciale sproeikop die op de spuitbus zit, als het ware 'schrijven' met de lak.

Ook erg handig is de hittebestendige lak. Deze lak kan een continue belasting van 650°C aan. Daarnaast is de lak zelfs bestendig tegen een piekbelasting van 750°C. De lak is hanteerbaar na ongeveer 30 minuten en is ideaal voor bijvoorbeeld motoren, warmtekanonnen, ventilatoren etc.

Ten slotte is er de primer. Deze primer heeft een grijze kleur en is roestwerend. De primer heeft een hoge vulgraad, kan na 10 minuten overgeschilderd worden en is hanteerbaar na 30 minuten. De primer werkt door de roestige ondergrond te penetreren en vervolgens af te sluiten. De spuitlak kan gebruikt worden voor blank staal of licht geroeste ondergronden.

Assortiment

Bovenstaande lakken zijn slechts een gedeelte van het totale assortiment. Er zijn nog een aantal lakken in het assortiment van Gereedschapskist.nl verkrijgbaar. Naast de vele soorten lak die verkrijgbaar zijn, zijn deze ook nog eens kwalitatief en prijstechnisch interessant. Bekijk daarom snel de productpagina's van deze spuitlakken zodat u snel en gemakkelijk aan de slag kan.