Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

4Tecx sysbox assortimentskoffer

Bent u ook altijd op zoek naar een plek waar u al uw bevestigingsmaterialen in kunt plaatsen? Een simpele koffer waar u al uw schroeven in kunt plaatsen zonder deze te verliezen? Daar is een gemakkelijke oplossing voor. De 4Tecx sysbox assortimentskoffer is een geschikte koffer voor al uw bevestigingsmateriaal. In deze blog laten wij u kennis maken én leggen wij u uit waarom deze koffer zo geschikt is.

4Tecx sysbox assortimentskoffer

De 4Tecx sysbox assortimentskoffer is er in een tweetal verschillende maten en een hoop verschillende uitvoeringen. De basis van de assortimentskoffers is een lege variant. Deze zijn er in twee uitvoeringen; de 13-vaks en de 23-vaks. Beide koffers zijn gemaakt van metaal waarin u al uw verschillende bevestigingsmaterialen gemakkelijk kunt vervoeren. De koffers zijn ingedeeld in 13 en 23 vakjes met drie of vier verschillende uitneembare maatvoeringen. Op die manier houdt u te allen tijde een goed overzicht over de inhoud van de koffer én kunt u uw eigen indeling bepalen.

De kisten zijn voorzien van een metalen draagbeugel en zijn daarnaast afsluitbaar door middel van twee eierkistsluitingen. Ook wordt de koffer nog extra vergrendeld door een witte druksluiting aan de voorkant. Zo kan de koffer nooit zomaar open vallen. Aan de binnenkant van de deksel zit er tevens een foamlaag zodat ook de kleinste onderdeeltjes in de koffer op hun plaats blijven. De koffer zorgt dus op meerdere manier voor bescherming van uw assortiment. Met deze beveiliging kan er haast niets uit uw koffer vallen.

4Tecx ladesysteem assortimentskoffer

Ook handig om uw spullen op te bergen is het ladesysteem van 4Tecx. Dit ladesysteem is geschikt voor de 13-vaks assortimentskoffers. In het systeem kunnen 4 koffers geplaatst worden. Door middel van de ladegeleiders zijn de koffers gemakkelijk op te bergen in het systeem en naar voren te halen. Als u de koffers naar voren haalt, kunt u deze in het ladesysteem laten liggen en de koffer vervolgens openen om de schroeven eruit te halen. De ladegeleiders kunnen vastgezet worden door middel van het slot dat bovenaan het ladesysteem zit.

Met het ladesysteem hebt u altijd uw spullen bij de hand. Erg handig voor in bijvoorbeeld een bedrijfswagen of in de werkplaats. Het systeem is slechts 40 bij 30 centimeter en 40 centimeter hoog. Het ladesysteem neemt dus vrijwel geen ruimte in beslag. Daarbij kunnen er meerdere ladesystemen aan elkaar gekoppeld worden door de reeds aanwezige gaten in het systeem. Hierdoor kunnen meerdere lades op elkaar gezet worden aan de hand van een boutje en een moer. Zo kunt u een groot assortiment op een kleine plek neerzetten.

Gevulde assortimentskoffers

Er zijn daarnaast niet alleen lege assortimentskoffers verkrijgbaar, er zijn ook gevulde koffers. Zo zijn er vele verschillende assortimentskoffers met schroeven, zeskantbouten, moeren, pluggen en ga zo maar door. De koffers zijn gevuld met verschillende maten schroeven of moeren. Bekijkt u daarom eens ons assortiment met de verschillende soorten bevestigingsmateriaal. Erg gemakkelijk en handig ingedeeld in de verschillende vakjes van de assortimentskoffer.

Bijkomende voordeel van deze gevulde assortimentskoffers is dat deze ook nog eens geplaatst kunnen worden in het ladesysteem. Aangezien deze assortimentskoffers dezelfde afmetingen hebben als de 13-vaks koffers, kunt u deze net zo makkelijk in het ladesysteem plaatsen. Zo kunt u gemakkelijk een compleet assortiment bij elkaar sparen.