Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Redbrick Motion werkschoenen

Nieuw in het assortiment zijn de hippe sneakers van Redbrick. De Motion lijn, zoals deze nieuwe lijn van Redbrick heet, bevat een aantal flitsende nieuwe ontwerpen waarmee u altijd opvalt op de werkplaats. In deze blog introduceren wij deze nieuwe lijn en leggen wij de verschillende eigenschappen van de schoenen aan u voor. De nieuwe Redbrick Motion werkschoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Redbrick Motion

De Redbrick Motion lijn bevat een negental nieuwe werkschoenen. Deze hippe en flitsende schoenen vallen te allen tijde op. De schoenen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn daarnaast ook nog eens veilig. Het is duidelijk dat de ontwerpers van Redbrick het voor elkaar hebben gekregen om een mooie schoen te combineren met veiligheid.

Veiligheid

De schoenen voldoen aan de veiligheidseisen van een werkschoen. Zo hebben alle schoenen een anti-slipprofiel waardoor u niet uitglijdt op bijvoorbeeld een natte vloer. Daarnaast hebben alle schoenen een Kevlar tussenzool en een uitneembare inlegzool. De neus is gemaakt van aluminium en zorgt voor de nodige bescherming van uw tenen. Door gebruik te maken van aluminium is de schoen ook een stuk lichter ten opzichte van een werkschoen met een stalen neus. Ten slotte zijn de Motion Moon en Spirit ook nog eens antistatisch.

Alle schoenen hebben een EVA/Rubber zool. Dit is een combinatie van een EVA zool en een rubberen loopzool. Dit zorgt ervoor dat het comfortabel is om de gehele dag met de werkschoen te lopen. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat de schoenen een S1P veiligheidsklasse hebben. Lees hier wat dit inhoudt.

Toepassingen

Door het gebruik van de Kevlar tussenzool en de aluminium neus, neemt het gewicht van de veiligheidsschoen af. Hierdoor komt het totale gewicht van de schoen uit op 995 gram (bij maat 42). De schoenen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren waarbij alles in een laag model verkrijgbaar is. De schoenmaat van deze schoenen ligt tussen maat 39 en maat 48.

De werkschoenen kunnen op een aantal gebieden toegepast worden. Zo zijn deze schoenen geschikt in het transport, op de bouw en in het magazijn. Bekijk snel ons assortiment zodat ook u binnenkort met deze hippe, moderne en lichte schoenen op het werk rondloopt. Bekijk hieronder een van de nieuwe schoenen of ga naar de pagina waar alle sneakers te vinden zijn.