Raak uw gereedschap nooit meer (zomaar) kwijt. Voorkom onduidelijkheid en discussies op de bouwplaats. Na een lange en intensieve werkdag op de bouw zit u niet te wachten op nog een discussie over, van wie welk gereedschap is. Met ons kunt u dit voorkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gereedschap te personificeren door het te graveren. En dit is ook leuk om te geven als kado,

Graveren maakt uw gereedschap persoonlijk

Met behulp van onze laser maken wij uw gereedschap persoonlijk. Wij graveren op bijna iedere materiaalsoort uw naam, bedrijfsnaam, logo of wat u maar wenst. De doeltreffendheid van de bekende merkstift, maar dan duurzamer en professioneler. U raakt uw gereedschap nooit meer zomaar kwijt. En u heeft geen discussies meer over het eigendom wanneer u uw gereedschap uitleent of verhuurt.

Beveilig uw gereedschap voor diefstal door het te graveren

Met graveren kunt u uw gereedschap ook eenvoudig beveiligen tegen diefstal. Kwalitatief gereedschap gewild en daarom kunt u beter voorkomen dan genezen. Door uw gegevens of een  QR-code te graveren op het gereedschap verhoogt u de drempel voor diefstal. Het is namelijk goed zichtbaar van wie het gereedschap is.

Kom nog professioneler over op uw klanten

Het is ook mogelijk om barcodes en QR-codes te graveren op uw gereedschap. Aan deze codes kan u vervolgens meer informatie koppelen. Zodat de eerlijke vinder weet aan wie hij gevonden voorwerp kan retourneren. Of uw klant meer informatie kan vinden over uw bedrijf, wanneer het bijvoorbeeld een relatiegeschenk betreft. 

Met QR-codes voegt u dus makkelijker meer informatie toe. Zo kan er ook gedacht worden aan gedetailleerde productinformatie, een link naar een product video met gebruiksaanwijzing of veiligheidswaarschuwingen. Hiermee waarborgt u de veiligheid van de gebruiker en zorgt u ervoor dat er tijd wordt bespaard door in één oogopslag een interactieve gebruiksaanwijzing aan te reiken.

Voorbeelden graveren gereedschap

Hier treft u enige voorbeelden van producten en mogelijkheden met betrekking tot het  graveren. Een gravering op een prominente plaats. Of juist op een subtielere locatie, zoals aan de onderkant waar de accu zit.

Graveer uw gereedschap eenvoudig bij Gereedschapskist.nl

Laat uw aankoop hier direct graveren

Of bel of mail ons op 0413 - 724 999 of info@gereedschapskist.nl 

Dan kijken we samen naar de beste gravering voor uw situatie.