Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Cadeautips voor de kerst

Haal de kerst in huis met de cadeautips van Gereedschapskist.nl. Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Wilt u juist uw eigen verlanglijstje aanvullen met cadeauwensen? In deze blog vindt u een aantal cadeautips met meer informatie over de uitgelichte artikelen. Zo wordt de kerst in 2018 echt compleet.

Organizers

Vindt u het fijn om een opgeruimde werkplek te hebben? Of is het juist een must, omdat er bijvoorbeeld klanten langs komen. Bent u altijd op zoek naar klein materiaal zoals bijvoorbeeld schroeven? Met de diverse organizers binnen ons assortiment kunt u het nieuwe jaar vol goede moed beginnen. Een organizer is een kist, met daarin diverse kleine vakjes. De organizer zorgt voor een overzichtelijke werkplek, zodat voornamelijk kleiner materiaal niet overal rond slingert. Zo heeft u alles snel bij de hand en bovendien is een organizer vaak gemakkelijk te vervoeren of te stapelen.

Het assortiment kunt u vinden op onze website: www.gereedschapskist.nl/organizers

kerst organizer kerst organizer

Een gevulde tas/koffer of een losse set?

Vaak is het lastig voor iemand die niet van klussen houdt of totaal niet met klussen bezig is om een gereedschapsset samen te stellen. Toch is het leuk om het cadeau te geven of te krijgen. Perfect cadeau voor de kerst!

Binnen ons assortiment vindt u diverse losse en kant en klare sets. In deze sets vindt u een breed assortiment aan gereedschap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hamer, tangen en een zaag.  Daarnaast hebben we ook diverse sets in een tas of koffer verkrijgbaar, zo hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over het opbergen van de gereedschapssets.

Of de gevulde tas/koffer of set nu bedoeld is voor een student, een hobby klusser of juist een ervaren klussen, binnen ons assortiment heeft u voor een ieder wat wils. Erg handig voor toekomstige huisbezitters zijn de gevulde gereedschapskoffers van KWB. Hierin zit alles wat zelfs degene met twee linker handen in huis moet hebben, voor het hangen van een lampje, ophangen van een lijstje of vastdraaien van een deurklink.

kerst tas kerst set

Gereedschapsgordel

Met een gereedschapsgordel kunt u eenvoudig uw gereedschap opbergen in een van de vakjes. Ook kleinere artikelen zoals een timmermanspotlood of pen kunnen erin worden opgeborgen. Heel handig dus als u op een trap staat en bijvoorbeeld planken moet vastschroeven. Schroeven in de vakken en u heeft de handen vrij om te schroeven. Daarnaast worden uw kleren beschermd door de gereedschapsgordel. Als klusser zijnde hoeft u ook niet meer van hot naar her te lopen, dit komt doordat het veelgebruikte materiaal in de gordel wordt gedaan en heeft u het zo bij de hand.

Binnen ons assortiment vindt u niet alleen grotere complete gordels, waar u meerdere items in kunt opbergen, zoals bijvoorbeeld een hamer, schroeven of een tang. Er zijn ook losse elementen verkrijgbaar. Een los element kunt u eenvoudig verbinden aan een riem. Op deze manier kunt u zelf kiezen wat u bij u draagt en met welk element. Denk bij de losse elementen bijvoorbeeld aan een rolmaathouder, een hamerhouder of een waterpashouder, maar ook zijn er elementen verkrijgbaar voor bijvoorbeeld een boormachine.

kerst hamerhouder kerst gordel

280-delige schroevenset

Klusjes in en rondom het huis, vaak zijn hier diverse schroeven en pluggen voor nodig. Fijn om het bij de hand te hebben, maar al die verschillende dozen zijn ook niet altijd een praktische optie. Het neemt veel ruimte in beslag en daarnaast wordt ook afgevraagd welke schroeven en pluggen daadwerkelijk nodig zijn. Met de 280 delige schroevenset bent u voorzien van de meest gebruikte schroeven en pluggen. Ook ontvangt u een bijbehorende schroefbit en zitten al deze schroeven, pluggen en het schroefbitje opgeborgen in een organizer.

Handige tip! Mocht u nu schroeven hebben die zijn dolgedraaid. Met de 4-delige schroefverwijderset kunt u de schroeven eenvoudig verwijderen. Een extra pluspunt: ze zitten verpakt in een compact doosje, handig voor in iedere tas of koffer. 

kerst schroefverwijdersetkerst 280 delige set

Bent u er nog niet helemaal uit en wenst u een passend advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder bij het perfecte cadeau voor de kerst.