Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Nieuw: Redbrick Ladies Line

Nieuw in het assortiment van Gereedschapskist.nl is een nieuwe lijn schoenen: de Redbrick Ladies Line! Sinds kort zijn er ook veiligheidsschoenen die speciaal voor vrouwen gemaakt zijn. Zo kunt u niet alleen met de leukste kleuren rondlopen, maar zijn deze schoenen ook nog eens lichter dan de klassieke werkschoenen. In deze blog laten wij u kennis maken met de nieuwe Redbrick Ladies Line.

Redbrick

Redbrick is een geregistreerd merk van Allshoes B.V. Bij dit merk staat naast veiligheid ook mode centraal en dat is te zien in de collecties van Redbrick. De schoenen van Redbrick zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen en zijn daarmee compleet anders dan de klassieke werkschoenen. Redbrick heeft als uitgangspunt om onverwoestbaar, comfortabel, sportief en trendy te zijn. Uiteraard voldoen de schoenen van Redbrick daarnaast aan de eisen van de Europese normering.

Ladies Line

De Ladies Line is dus één van de nieuwe lijnen die Redbrick uitbrengt. Binnen de Ladies Line staat het ontwerp centraal, dit is dan ook te zien aan de frisse uitstraling en de felle kleuren die gebruikt zijn. Daarnaast lijken de schoenen op de casual sneakers. Door deze combinatie lijken de schoenen op gewone, sportieve stappers. Het tegendeel is echter waar; de schoenen zijn echter veiligheidsschoenen en zorgen dan ook op meerdere manieren voor bescherming.

De schoenen hebben een aantal bijzonderheden. Zo is de schoen bijvoorbeeld antistatisch waardoor deze een elektrische weerstand heeft tussen de 0,1 en 1000 MegaOhm. Dit zorgt ervoor dat het een goede bescherming biedt tegen elektrische schokken. Ook heeft de werkschoen een aluminium neus waardoor de schoen een stuk lichter wordt dan met bijvoorbeeld een stalen neus. Daarnaast heeft de werkschoen een antislipprofiel waardoor uitglijden verleden tijd is.

Verder heeft de schoen een Kevlar tussenzool en een uitneembare inlegzool. Deze zorgen ervoor dat er minder snel iets door de onderkant van de schoen kan prikken. Daarbij zorgt de Kevlar tussenzool ervoor, normaal wordt er een stalen tussenzool gebruikt, dat de schoen lichter wordt. Daarnaast is de zool PU/TPU. Het materiaal waarvan de zool gemaakt wordt, bepaalt hoe veilig een schoen is. Om het u inzichtelijk te maken, hebben wij de verschillende soorten zool op een rijtje gezet. Deze kunt u via de hier bekijken. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat de schoenen een S3 veiligheidsklasse hebben. Lees hier wat dit inhoudt.

Toepassingen

Door de verschillende bijzonderheden en het gebruik van andere materialen, neemt het gewicht van de veiligheidsschoen af. Het hoge model komt hierdoor uit op een gewicht van 950 gram, het lage model komt uit op 890 gram. De schoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, geel en paars. Alle kleuren hebben zowel een hoog als een laag model. De schoenmaat ligt tussen maat 36 en maat 42 en zijn daardoor volledig op de vrouw gericht.

De werkschoenen kunnen binnen een aantal gebieden toegepast worden. Zo kunnen de schoenen toegepast worden in het transport, op de bouw en in het magazijn. Bekijk snel ons assortiment zodat ook u binnenkort met deze hippe, moderne en lichte schoenen op het werk rondloopt. Bekijk hieronder één van de nieuwe schoenen of ga naar de pagina waar alle sneakers te vinden zijn.