Stanley heeft zijn assortiment uitgebreid met een drietal Quick Access tassen. De naam zegt het al, het zijn tassen waarbij alles binnen handbereik is. De Stanley Quick Access tassen zijn ideaal voor de technieker, servicemonteur of controleur die veel moet verplaatsen en toch zijn gereedschap overzichtelijk wil vervoeren.

Stanley Quick Access tassen

De Quick Access tassen kenmerken zich door een doordacht ontwerp, waarbij goed nagedacht is over de bereikbaarheid van het gereedschap en het overzicht hiervan, zelfs bij een overvolle tas. De tassen zijn namelijk voorzien van een aantal handige compartimenten die open te klappen zijn. De compartimenten zijn net als de andere opbergvakken voorzien van opbergvakjes voor schroevendraaiers, steeksleutels en ander klein gereedschap.

Afsluitbare gereedschapstas

Als opvolger van de succesvolle FMST1-73607 is de afsluitbare Quick Acces tas ontworpen, de FMST1-80147. Deze tas heeft twee afsluitbare zijvakken, met daarop en in nog kleine vakken. Deze vakken zijn allemaal voorzien van lusjes voor klein gereedschap. Uniek aan deze tas is het open compartiment in het midden. Deze biedt voldoende ruimte voor een van de Stanley Organizers. Met twee bandjes aan de bovenzijde wordt deze organizer stevig vast gezet. Ideaal om zo pluggen of schroeven bij de hand te hebben, of wat te denken van allerlei klein elektromateriaal als lasklemmen, adereindhulzen, krimpkouzen en zekeringen.

Open gereedschapstas

De open gereedschapstas is ook een doorontwikkeling van een reeds bestaande tas. De voorloper is namelijk de 1-93-951. Optisch gezien lijkt er weinig veranderd, maar aan de binnenkant zijn er flink wat wijzigingen doorgevoerd. Zo heeft ook deze tas extra opbergvakken die open geklapt kunnen worden. Verder is de tas voorzien van handige opbergmogelijkheden voor een waterpas en rolbandmaat. Het grote opbergvak zorgt voor voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een schroefmachine of ander gereedschap dat u voor de betreffende klus nodig heeft.

Gereedschapsrugzak

Speciaal voor degene die met een lichtgewicht tas op weg wil is de gereedschapsrugzak gemaakt. De rugzak heeft ruimte voor gereedschap en een laptop, documentatie of schrijfmateriaal. Deze vakken zijn van elkaar gescheiden zodat alles netjes en schoon blijft. De achterzijde van de rugzak is voorzien van ergonomisch gevormde bekleding.

Quick Access kenmerken

Alle Stanley Quick Access tassen hebben overeenkomsten. Zo zijn ze allemaal voorzien van een waterdichte bodem, uitgevoerd met een gewatteerde draagriem of schouderriemen en de buitenzijde is een combinatie van 600 x 600 denier en zeildoek. Dit alles zorgt voor de vertrouwde Stanley FATMAX kwaliteit, wat staat voor een zeer degelijke producten, geschikt voor zwaardere werkzaamheden.

  1. Stanley FATMAX Rugzak Quick Access
    Stanley FATMAX Rugzak Quick Access

    Gereedschapsrugzak voor gemakkelijk transport en opbergen van gereedschappen.

    € 83,45 Incl. BTW

  1. Stanley FATMAX Gereedschapstas Quick Access
    Stanley FATMAX Gereedschapstas Quick Access

    Gereedschapsrugzak voor gemakkelijk transport en opbergen van gereedschappen.

    € 88,50 Incl. BTW

  1. Stanley FATMAX Open gereedschapstas Quick Access
    Stanley FATMAX Open gereedschapstas Quick Access

    Stanley open gereedschapstas, eenvoudig en licht vervoeren van gereedschap.

    € 93,45 Incl. BTW