Accu schroefmachines

Ruim assortiment accu schroefmachines, accuboormachines en accu klopboormachines van DeWALT. Bestel eenvoudig en snel online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een veelzijdige machine op accu

Het assortiment accu schroefmachines bestaat uit diverse mogelijkheden. Zo zijn er in het assortiment zelftap- en slagschroevendraaiers terug te vinden. Geschikt voor kleine schroef werkzaamheden. Daarnaast zijn er in het assortiment schroef- en (klop)boormachines terug te vinden. Hiermee kan zowel geboord als geschroefd worden. Dit is ideaal, wat dit scheelt een extra machine. 

De accuschroefmachines zijn voorzien van een accu. Dit betekend dat de machines voordelig snoerloos zijn. De machines kunnen daarom worden gebruikt op ieder gewenste plek. Je zult geen last hebben van slechte stroomvoorzieningen. Is de accu bijna leeg? Dan zal deze opgeladen moeten worden. Alle accuschroefmachines zijn voorzien van een ergonomisch handvat. Hierdoor ligt de machine goed in de hand, waardoor het langdurig gebruikt kan worden.

Accuschroefmachines voor professioneel gebruik

De accuschroefmachines binnen het assortiment zijn van kwalitatieve merken als DeWALT. Dit merk is ontworpen voor professionals. Mensen die dag in en uit bezig zijn met het uitoefenen van hun beroep. Of jij nu een installateur, meubelmaker, monteur, of andere professional bent. De accuschroefmachines zijn veelzijdig te gebruiken. Het zijn compacte machientjes, zodat het gemakkelijk opgeborgen kan worden. Maar bovendien ook gemakkelijk vervoerd kan worden. Handig wanneer er van werkplek gewisseld moet worden. 

Bestel accuschroefmachines voordelig bij Gereedschapskist.nl

Bestel accuschroefmachines gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

Lees meer