Multitools

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten
 1. Rotec HCS Starlock Multitool Invalzaagblad type MTS35
  € 104,62 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Rotec HCS Starlock Multitool Invalzaagblad type MTS65
  € 104,62 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Rotec BIM Starlock Multitool Invalzaagblad type MTS35bi
  € 129,14 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Rotec BIM Starlock Multitool Invalzaagblad type MTS65bi
  € 132,14 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Rotec HCS Starlock Multitool Invalzaagblad type MTC35
  € 113,17 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Rotec HCS Starlock Multitool Invalzaagblad type MTC65
  € 131,24 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 7. Rotec BIM Starlock Multitool Invalzaagblad type MTC35bi
  € 127,69 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 8. Rotec BIM Starlock Multitool Invalzaagblad type MTC65bi
  € 160,93 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 9. Rotec BIM Starlock Multitool Invalzaagblad type MTF30bi
  € 96,93 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten

Elektrische Multitools: Uw Krachtpatsers voor Precisieklussen

Stel u voor: u bent bezig met een doe-het-zelf project en hebt een schroef die niet los wil, een stuk hout dat moet worden bijgewerkt of een metalen plaat die gepolijst moet worden. Met een elektrische multitool heeft u de oplossing voor al deze klussen binnen handbereik. Een fervent doe-het-zelver en techneut is altijd op zoek naar manieren om projecten efficiënter en nauwkeuriger uit te voeren, en elektrische multitools hebben de workflow compleet veranderd.

Waarom een Elektrische Multitool Onmisbaar is in Uw Gereedschapskist

Elektrische multitools zijn als het Zwitserse zakmes onder de elektrische gereedschappen: compact, krachtig en ongelooflijk veelzijdig. Ze zijn ontworpen om een breed scala aan taken uit te voeren, waardoor u tijd en moeite bespaart. U gebruikt elektrische multitools voor het renoveren van een keuken, het bouwen van meubels en zelfs het maken van kunstwerken.

Roterende Multitools: De Veelzijdige Alleskunners

Roterende multitools, zoals de iconische Dremel, zijn de meest populaire en veelzijdige elektrische multitools. Ze werken met een roterende beweging en kunnen worden uitgerust met verschillende accessoires voor uiteenlopende taken:

 • Slijpen en snijden: Met slijpschijven en snijbladen kun je metalen, hout, kunststof en andere materialen bewerken. U kan een Dremel gebruiken om roestige bouten te verwijderen, tegels op maat te snijden en zelfs kleine metalen sculpturen te maken.
 • Boren en frezen: Met boren en freesbits kunt u gaten boren, groeven frezen en andere vormen creëren in verschillende materialen. Een Dremel gebruikt u om gaten te boren voor het ophangen van planken en om ingewikkelde patronen in hout te frezen.
 • Polijsten en reinigen: Met polijstpasta en borstels kunt u oppervlakken polijsten en reinigen. 
 • Graveren en etsen: Met graveerbits kun je ontwerpen en tekst in verschillende materialen graveren.

Oscillerende Multitools: De Precisie-experts

Oscillerende multitools, zijn de nieuwste generatie elektrische multitools. Ze werken met een oscillerende (trillende) beweging, waardoor ze ideaal zijn voor precisiewerk:

 • Zagen: Met zaagbladen kunt u nauwkeurige zaagsneden maken in hout, metaal, kunststof en andere materialen. Gebruik ze om plinten op maat te zagen, deurposten in te korten en zelfs om gipsplaten uit te snijden.
 • Schuren: Met schuurbladen kunt u oppervlakken gladmaken en verf verwijderen. Gebruik ze om oude verflagen te verwijderen, hout glad te schuren en zelfs om roestplekken te verwijderen.
 • Schrapen: Met schraapbladen kunt u lijmresten, kitresten en andere materialen verwijderen. Gebruik ze om oude behangresten te verwijderen, tegels te schrapen en zelfs om roest van metalen oppervlakken te verwijderen.

Elektrische Multitools, Uw Ultieme Klusmaatjes

Of u nu een doe-het-zelver bent, een professional of gewoon iemand die graag zijn eigen klusjes doet, een elektrische multitool is een onmisbare aanvulling op uw gereedschapscollectie. Met hun veelzijdigheid, kracht en precisie kunt u elke uitdaging aan. Dus waar wacht u nog op? Ontdek de wereld van elektrische multitools en ervaar zelf hoe ze uw klussen naar een hoger niveau tillen!

Veelgestelde Vragen over Elektrische Multitools

1. Wat is het verschil tussen een roterende en een oscillerende multitool?

Roterende multitools draaien met hoge snelheid en zijn geschikt voor veelzijdige taken zoals slijpen, boren, polijsten en graveren. Oscillerende multitools bewegen in een trillende beweging en zijn ideaal voor precisiewerk zoals zagen, schuren en schrapen.

2. Welke elektrische multitool is geschikt voor mij?

Dat hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Overweeg welke taken je wilt uitvoeren en hoeveel vermogen je nodig hebt. Roterende multitools zijn over het algemeen veelzijdiger, terwijl oscillerende multitools preciezer zijn.

3. Zijn elektrische multitools veilig in gebruik?

Ja, mits je de veiligheidsinstructies van de fabrikant opvolgt en de juiste beschermingsmiddelen draagt, zoals een veiligheidsbril en handschoenen.

4. Kan ik een elektrische multitool gebruiken voor professionele klussen?

Absoluut! Veel professionals vertrouwen op elektrische multitools vanwege hun veelzijdigheid, kracht en precisie. Kies wel voor een kwalitatief hoogwaardige multitool van een gerenommeerd merk.

Lees meer