Metselgereedschap

Binnen ons assortiment kun je terecht voor metselgereedschap. Snel en eenvoudig op Gereedschapskist.nl

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Metselgereedschap

Tijdens het metselen is metselgereedschap onmisbaar. Binnen ons assortiment kun je terecht voor diverse metsel artikelen. Denk daarbij aan: 

  • Voegmes
  • Troffel
  • Dwangmenger

Voegmes

Een voegmes wordt voornamelijk gebruikt door een voeger of gevelbehandelaar. Met een voegmes zorg je voor de afwerking van de voegen na het metselen. Dit doe je met behulp van een voegmes. Een voegmes is er in diverse uitvoeringen en maten.

Troffel

Ook wel truweel genoemd. De troffel is gereedschap dat veelal gebruikt wordt bij een metselaar, stukadoor, voeger of tegelzetter. Door een metselaar wordt het bijvoorbeeld gebruikt om cement op de muur te verspreiden. Een troffel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Ook is de troffel ook verkrijgbaar als truweelset.

Dwangmenger

Door middel van een dwangmenger kun je diverse materialen met elkaar mengen. Je kan bijvoorbeeld met een dwangmenger cement maken. Je kan aan de onderkant een emmer of kruiwagen eronder plaatsen. De dwangmenger is in verschillende hoogtes te verstellen. Wanneer de klep van de menger geopend wordt zit er een beveiliging op dat de mixer direct stopt.

Bestel je metselgereedschap eenvoudig bij Gereedschapskist.nl

Koop snel en eenvoudig je metselgereedschap bij Gereedschapskist.nl

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice

Lees meer