Beitels

Ruim assortiment machine beitels koop je bij Gereedschapskist.nl

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beitels SDS-MAX

De SDS-MAX beitels zijn de zogenoemde next generation beitels. Deze nieuwe serie heeft een lange standtijd doordat deze een lange beitelzone heeft. Door een optimaal design heb je geen kans op wrijving of verklemming. 

Puntbeitel

Geschikt voor hak-, breek- of sloopwerkzaamheden. Je kan door middel van de punt een flink slagkracht gebruiken omdat deze een spitse punt heeft. 

Spadebeitel

Ook wel brede beitel genoemd. Je kan met deze beitel eenvoudig vuil en lijmresten verwijderen. Maar ook is deze gemakkelijk voor het verwijderen van betonresten. Doordat de schacht breed is zorgt dit ervoor dat je snel en in één keer veel materiaal kunt verwijderen.

Tegelbeitel

Zoals de naam het al verklapt is deze te gebruiken voor het verwijderen van tegels. Zowel wand- als vloertegels in bijvoorbeeld een keuken of badkamer. Doordat deze beitel een platte punt heeft kun je deze eenvoudig onder een tegel steken. 

Gutsbeitel

De gutsbeitel is geschikt voor het weg steken van bepaalde delen doordat deze een gleuf heeft. Je kan er sleuven mee maken in bijvoorbeeld beton.

Tandbeitel

Voor het afvlakken van beton. Deze is te herkennen aan de inkepingen (ook wel tanden genoemd). 

Bestel eenvoudig een beitel op Gereedschapskist.nl

Eenvoudig en snel bestellen op Gereedschapskist.nl

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees meer