Toebehoren draadsnijden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
50 producten
    • De beste merken
    • 100% tevredenheidsgarantie
    • Altijd de juiste producten voor uw klus
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
50 producten

Toebehoren draadsnijden

Draadsnijden is een techniek die wordt gebruikt in de metaalbewerkingsindustrie voor het maken van precisie-onderdelen. Hierbij wordt een dunne draad van metaal, meestal staal of roestvrij staal, aangedreven door een elektromotor en door de werkstukken gesneden.

Tapverlengstuk

Een tapverlengstuk is een bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt in de metaalbewerkingsindustrie om de bereikbaarheid van taps te verbeteren en het proces van het boren en tappen van werkstukken te vergemakkelijken. Dit product is ontworpen met een specifiek uiteinde dat op een tap past en een verlenging biedt, waardoor de gebruiker de tap in moeilijk bereikbare gebieden kan gebruiken. Een tapverlengstuk is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. 

Wringijzer

Een wringijzer is een gereedschap dat wordt gebruikt in de metaalbewerkings- en constructie-industrie voor het vervormen en plooien van metalen materialen. Het werkt door het toepassen van kracht op het materiaal, waardoor het wordt gevormd in de gewenste vorm. Wringijzers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker. Het gebruik van een wringijzer is een snelle en efficiënte manier om metalen materialen in specifieke vormen te vervormen. Het verhoogt ook de nauwkeurigheid en de precisie van het proces, omdat het de gebruiker in staat stelt om het materiaal op een gestandaardiseerde manier te vervormen.

Toebehoren draadsnijden kopen

Laat uw metaalbewerkingsprojecten tot leven komen met deze innovatieve techniek. Of u nu onderdelen nodig heeft voor de lucht- en ruimtevaart, medische apparatuur, elektronica of de automobielindustrie, wij bieden de oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project.

Lees meer