Patentvoegbeitels

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten
 1. Rotec Patentvoegbeitel voor Luchthamer Kortmodel Dikte 6Mm 38X160
  € 244,04 Incl. BTW
  Levertijd: 1-3 werkdagen
 2. Rotec Patentvoegbeitel voor Luchthamer Langmodel Dikte 6Mm 38X200
  € 282,21 Incl. BTW
  Levertijd: 1-3 werkdagen
 3. Rotec Sds-Max Patentvoegbeitel Kort Model 6Mm Dikte 38X200
  € 232,78 Incl. BTW
  Levertijd: 1-3 werkdagen
 4. Rotec Sds-Max Patentvoegbeitel Lang Model 6Mm Dikte 38X270
  € 271,37 Incl. BTW
  Levertijd: 1-3 werkdagen
 5. Rotec Sds-Plus Patentvoegbeitel, Kort, 32X110X4
  € 232,78 Incl. BTW
  Levertijd: 1-3 werkdagen
 6. Rotec Sds+ Patentvoegbeitel Kortmodel 6Mm Dikte 32X125
  € 198,71 Incl. BTW
  Levertijd: 1-3 werkdagen
 7. Rotec Sds+ Patentvoegbeitel Langmodel 7Mm Dikte 32X200
  € 222,27 Incl. BTW
  Levertijd: 1-3 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten

De Patentvoegbeitel: de ultieme oplossing voor restauratie, renovatie en loodstripaanbreng!

Met de Patentvoegbeitel heeft u een uniek kwaliteitsgereedschap. U hoeft nooit meer een hamer en beitel te gebruiken. Deze beitel werkt perfect samen met een elektrische en/of pneumatische hamerboormachine en maakt het uitvoegen bij restauratie en renovatie, en het aanbrengen van loodstrips een fluitje van een cent.

Bespaar tijd en moeite met de Patentvoegbeitel

Bespaar tijd en moeite met deze handige beitel, die "hele" stenen uit muren kan verwijderen zonder enige beschadiging. Geen gedoe meer met hameren en beitelen, maar een efficiënt proces dat jouw projecten naar een hoger niveau tilt.

Heb je last van oude tegels die verwijderd moeten worden? De Patentvoegbeitel is ook ideaal voor het afsteken van oude tegels en het verwijderen van pleisterlagen. Dankzij dit gereedschap bereik je moeiteloos een professioneel resultaat, zonder dat je je handen vuil hoeft te maken.

Met een maximale compressiedruk van 6 bar staat de Patentvoegbeitel garant voor krachtige prestaties en nauwkeurigheid. Het is een betrouwbaar gereedschap dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Verspil geen tijd meer aan ouderwetse technieken. Kies voor de innovatieve patentvoegbeitel en ervaar het gemak en de efficiëntie van modern gereedschap. Verhoog uw productiviteit en bereik verbluffende resultaten met gemak.

Patentvoegbeitel een specifiek type beitel

Een patentvoegbeitel is een specifiek type beitel dat wordt gebruikt voor het verwijderen van oude voegmortel uit metselwerk of steenwerk. Het is ontworpen om de voegen tussen stenen te reinigen en te openen, zodat nieuwe voegmortel kan worden aangebracht.

Een patentvoegbeitel heeft meestal een langwerpig, plat blad met een scherpe punt en een schuine snijkant. Het blad kan variëren in breedte, afhankelijk van de gewenste voegbreedte. Het handvat van de beitel is meestal ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik.

Bij het gebruik van een patentvoegbeitel wordt de punt van de beitel in de voegmortel geplaatst en vervolgens wordt er met een hamer op de achterkant van de beitel geslagen om de voegmortel los te maken en te verwijderen. Het proces wordt herhaald totdat de gewenste hoeveelheid voegmortel is verwijderd en de voeg is gereinigd.

Patentvoegbeitel Kopen?

Bestel vandaag nog jouw De Patentvoegbeitel en ontdek zelf waarom professionals in de restauratie- en renovatiebranche dol zijn op dit hoogwaardige gereedschap. Verspil geen tijd meer en maak jouw werk gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren!

Het gebruik van een patentvoegbeitel vereist enige vaardigheid en precisie om schade aan de omliggende stenen te voorkomen. Het is belangrijk om gelijkmatige kracht uit te oefenen en gecontroleerde slagen te maken om de voegmortel te verwijderen zonder de omliggende structuur te beschadigen.

Patentvoegbeitels worden vaak gebruikt in de bouw- en restauratie-industrie, waar oude voegen moeten worden verwijderd en vernieuwd. Ze kunnen handmatig worden bediend of worden gebruikt in combinatie met een beitelhamer of een metselwerkzaag met voegbeitelopzetstuk.

Lees meer