Boren/hakken/breken

Assortiment bestaande uit elektrisch gereedschap geschikt voor boor-, hak- en breekwerkzaamheden. Van kwalitatieve merken als DeWALT. Bestel eenvoudig en snel online.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische machines maken zware werkzaamheden lichter

In het assortiment zijn diverse machines terug te vinden welke elektrisch voorzien worden. Dit kan of een machine zijn met een snoer. Deze zal direct stroom nodig hebben. Of een draadloze machine op accu. De machines zijn geschikt voor werkzaamheden als boren, hakken en breken. Deze werkzaamheden vergeven veel kracht, wat ten slotte ook tijd kost. Door te kiezen voor een klopboormachine of combihamer zullen deze werkzaamheden sneller verlopen. Daarnaast zal er bij boor, hak en breekwerkzaamheden veel stof vrijkomen.  Het rond dwarrelende stof kan vervolgens worden afgevoerd met een stofafzuigsysteem. 

De elektrische machines zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik. De krachtige machines worden gebruikt door installateurs, installatie medewerkers, elektriciens en diverse andere specialisten. De verschillende mogelijkheden zijn echter ook geschikt voor de doe-het-zelvers. Want welke werkzaamheden ook worden uitgevoerd. Door het gebruik mag een elektrische machine worden de werkzaamheden lichter en gaat dit sneller. 

Bespaar tijd met diverse elektrische apparaten 

  • Klopboormachines en combihamers maken zwaar werk lichter 
  • Stofafzuigsystemen dragen bij aan een schone werkomgeving 
  • Elektrische machines met snoer of op accu, eenvoudig in gebruik
  • Hoge compactheid, gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen
  • Kwalitatieve merken, zeer geschikt voor professioneel gebruik

Diverse machines voor krachtige werkzaamheden als boren/hakken/breken, bestel voordelig bij Gereedschapskist.nl

Bestel elektrisch gereedschap voor krachtige werkzaamheden gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts. 

Lees meer