Lasers

Ruim assortiment digitale afstandsmeters, lasers, kruislijnlasers, multilijnlasers van kwalitatieve merken. Bestel eenvoudig en snel online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lasers maken meetwerkzaamheden gemakkelijk

Het ruime assortiment lasers biedt verschillende mogelijkheden. De kwaliteit lasers maken meetwerkzaamheden sneller en gemakkelijker. Zo kan jij als professional eenvoudig te werk gaan. De lasers zijn verkrijgbaar op batterijen of met een accu. In het assortiment zijn kwalitatieve merken als Stanley en DeWALT terug te vinden. Merken speciaal ontworpen voor dagelijks professioneel gebruik. 

Nauwkeurig meten met lasers

Of je nu een elektricien, timmerman, bouwvakker, installateur, hovenier, wegwerker of andere professional bent. De lasers bieden voor iedere klus een geschikte laser. De lasers zijn compact in formaat. Hierdoor kunnen de lasers gemakkelijk opgeborgen en vervoerd worden. Bovendien zijn de lasers eenvoudig in gebruik. Dit maakt dat de meetinstrumenten zeer gebruiksvriendelijk zijn. 

Wat kan er precies gemeten worden?

  • Bij een afstandsmeter kan de afstand worden gemeten van bijvoorbeeld lange muren
  • Een multilijnlaser heeft een waterpas functie, zo kan zowel verticaal als horizontaal een lijn worden weergeven op bijvoorbeeld wanden
  • Een kruislijnlaser heeft evenal een waterpas functie, de laser zal horizontale lijnen weergeven waardoor nauwkeurig gewerkt kan worden 

Bestel lasers voordelig bij Gereedschapskist.nl

Bestel lasers gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

Lees meer