Schaaf- en freesmachines

Assortiment bestaande uit invalfrees machines, schaafmachines en freesmachines van kwalitatieve merken. Bestel eenvoudig en snel online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse materialen afwerken met schaaf- en freesmachines

Het assortiment bestaat uit verschillende elektronische schaaf- en freesmachines. Deze elektrische machines dragen bij aan het afwerken van verschillende materiaalsoorten. Dit kunnen houten, kunststof en aluminium materialen zijn. De kwaliteits machines zijn afkomstig van bekende merken als DeWALT. Zo kan een professional eenvoudig te werk gaan. Door de hoge compactheid kunnen de schaaf- en freesmachines gemakkelijk verplaatst en vervoerd worden. Handig wanneer er gewisseld moet worden van werkplek.

Geschikt voor professioneel gebruik

Een schaaf- en freesmachine wordt dagelijks gebruikt door vele professionals. Denk aan techniekers, installateurs, meubelmaker en andere bouwkundige. Bij het gebruik van handgereedschap kunnen werkzaamheden als schaven en frezen niet worden uitgevoerd. Om deze werkzaamheden nauwkeurig, snel en gemakkelijk te kunnen laten verlopen is een inval- of kantenfrees of schaafmachine aan te raden. Hierdoor zullen de werkzaamheden van een leien dakje gaan. 

Bestel schaaf- en freesmachines  voordelig bij Gereedschapskist.nl

Bestel schaaf- en freesmachines gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts. 

Lees meer