Zaagmachines en slijpmachines

Ruim assortiment voorzien van cirkelzagen, haakse slijpers, alligatorzagen en reciprozagen. Van kwalitatieve merken, gemaakt voor professioneel gebruik. Bestel eenvoudig en snel online.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
  1. Kettingslijper 220 W
    € 108,37 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product

Zaagmachines en slijpmachines online kopen

Het ruime assortiment zaagmachines en slijpmachines biedt verschillende mogelijkheden. De kwaliteits machines zijn op maat ontworpen. Zo kan jij als professional eenvoudig, veilig en snel te werk gaan. In het assortiment zijn de elektrische zaag- en slijpmachines terug te vinden van kwalitatieve merken als DeWALT. Dit merk heeft alle machines uitvoerig getest, zodat ze altijd kunnen presteren op de hoogste top. 

Voor iedere klus de beste zaag- en slijpmachines

Of jij nu een elektricien, installateur, bouwmedewerker, ingenieur, gebouwenbeheerder of andere werknemer bent. De professionele machines bieden voor iedere klus een geschikt apparaat. De elektrische machines kunnen voorzien zijn van een snoer met stekker of voorzien zijn van een accu. Alle zaag- en slijpmachines zijn voorzien van een ergonomisch handvat, zodat de werkzaamheden soepel verlopen. Bovendien hebben de verschillende machines verwisselbare accessoires, zoals door slijpschijven en zaagbladen. Dit zorgt samen voor een lange levensduur. 

Bestel zaagmachines en slijpmachines voordelig bij Gereedschapskist.nl

Bestel zaagmachines en slijpmachines gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

Lees meer