Haakse slijpmachines

Ruim assortiment haak slijpers, slijptollen van kwalitatieve merken als DeWALT. Bestel eenvoudig en snel online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Snel en veilig slijpen van diverse materialen 

Het ruime assortiment bestaat uit verschillende haakse slijpers. Deze haakse slijpers zijn ontworpen voor professionals. Voor mensen die dag in en uit een beroep uitoefenen. De verschillende uitvoeringen zijn van het merk DeWALT. Dit merk heeft alle elektrische apparaten met zorgvuldigheid ontworpen. Zo kunnen zij een goed apparaat garanderen. Dit maakt de haakse slijpers geschikt voor installateurs, bouwvakkers, elektriciens, hoveniers en vele andere professionals in- en op de bouwwereld. 

Een haakse slijper kan worden gebruikt voor verschillende werkzaamheden. Zo kan het worden ingezet bij het slijpen van stalen balken, stalen platen en ijzeren pijpen. Zorg hierbij wel voor geschikte beschermingsmiddelen. Dit voorkomt ongelukken. 

Niet alleen kwaliteit, maar ook een hoog gebruiksgemak  

De slijptollen binnen ons assortiment staan allereerst voor kwaliteit. Met een kwalitatief product kan jij dagelijks verschillende werkzaamheden eenvoudig uitvoeren. Daarnaast liggen de apparaten goed in de hand. Dit komt door het ergonomische handvat. Bovendien zijn alle machines licht van gewicht. Hierdoor kunnen de apparaten gemakkelijk verplaatst en vervoerd worden. Zo heb jij de haakse slijper altijd bij de hand. Samen zorgt dit voor een hoog gebruiksgemak. 

Bestel haakse slijpers voordelig bij Gereedschapskist.nl

Bestel haakse slijpers en slijptollen gemakkelijk online bij Gereedschapskist.nl

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

Lees meer